Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fontlab kullanım kılavuzu

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
kardeş gönderdin yazı karakterine baktım ince hatlı bir yazı karakteri benim istedim yazı karakterise tek bir cizgi halinde olac
yardımlarını bekliyorum
birtane örnek yazı karakteri buraya ben koydum

onu daha önce inceledim o fontu proğramdan düzeltmek gerekir
onu senin istediğin hale getirmek birkaç gün sürer

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Graphicturk - Paylaşımınız için teşekkür ederim

aliguven2

🌱Yeni Üye🌱
onu daha önce inceledim o fontu proğramdan düzeltmek gerekir
onu senin istediğin hale getirmek birkaç gün sürer

kardeş nasıl yapıldını bana ufak bir vidyoyla gösterirsen ben geri kalanı haledebilirim bir kaç gün önemli deyil ben aylardır uraşıyorum daha sonuç yok bana tek harfi yapılışşeklini gösterirmisin:crying:

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
kardeş nasıl yapıldını bana ufak bir vidyoyla gösterirsen ben geri kalanı haledebilirim bir kaç gün önemli deyil ben aylardır uraşıyorum daha sonuç yok bana tek harfi yapılışşeklini gösterirmisin:crying:

kardeş ben kullandığım proğramda yapamadım yani tek olarak çizgi yapılamıyor belki vardır ama bende çözemedim kullandığım proğram ''font creator ''
corelde tek çizgi olarak yaptım ama yine çift olarak kaydetti fontlabta olabilir ama bende o yok onuda kullandım ama lisansız olduğundan kaydetmiyor

aliguven2

🌱Yeni Üye🌱
kardeş ben kullandığım proğramda yapamadım yani tek olarak çizgi yapılamıyor belki vardır ama bende çözemedim kullandığım proğram ''font creator ''
corelde tek çizgi olarak yaptım ama yine çift olarak kaydetti fontlabta olabilir ama bende o yok onuda kullandım ama lisansız olduğundan kaydetmiyor

kardeş yardımların için çok teşekürler