Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fontlab

kerimanG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fontlab'da bir fontu Turkçeleştiriyorum ve Generate Font diyerek saklıyorum. Suitcase'e atıp sorunsuz kullanıyorum. Ancak bir süre sonra bir nedenle Türkçeleştirmiş olduğum aynı fontu Fontlab'de tekrar açınca sanki hiç Türkçeleştirmemişim gibi karakterler yerlerinde görünmüyor. MacOS Turkish MacOs Roman olarak görünüyor mesela. vfb de saklasam aynı sorun. Üstelik her fontu bir de vfb saklamak istemiyorum.

Var mı bir çözümü?

Benzer konular

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Fontlab'da bir fontu Turkçeleştiriyorum ve Generate Font diyerek saklıyorum. Suitcase'e atıp sorunsuz kullanıyorum. Ancak bir süre sonra bir nedenle Türkçeleştirmiş olduğum aynı fontu Fontlab'de tekrar açınca sanki hiç Türkçeleştirmemişim gibi karakterler yerlerinde görünmüyor. MacOS Turkish MacOs Roman olarak görünüyor mesela. vfb de saklasam aynı sorun. Üstelik her fontu bir de vfb saklamak istemiyorum.

Var mı bir çözümü?
ben font creator kullanıyorum fontlab da bazan lazım oluyor
acaba kullandığınız FONTLAB ı ve türkçeleştirdiğiniz bir fontu forma yükleyebilirmisiniz

kerimanG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fontlab 4.6 kullanıyorum. Ancak foruma dosya yüklemeyi bir türlü başaramadım... Belki önce buradan başlamam gerek:))

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Moderatör tarafında düzenlendi:

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Bende Fontları Kurcalamak istiyorum Hangisini indireyim şimdi FONTLABmı FONT CREATORmu :D:D