Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

form mail hatası

hakemim

🌱Yeni Üye🌱
config.php
<?
$email = "kutluelektrik@kutluelektrik.com";
$subject = "istek";
?>

sendmail.com
<?
include "config.php";
if ($f_name <> "" and $f_mail <> "" and $f_message <> "") {
mail("$email", "$subject", "From: $f_name\nMail: $f_mail\nMessage:\n\n$f_message");
$msg = "Your message has been sent, thank you.";
} else {
$msg = "All fields are required, push the back button to fill out the rest.";
}
?>
<p><? echo $msg; ?></p>

form.php
<p>Contact the Webmaster.</p>
<form action="sendmail.php" method=POST>
<table width=100%>
<tr><td align=right>Your Name:</td>
<td align=left><input type=text name=f_name size=30></td></tr>
<tr><td align=right>Your E-mail</td>
<td align=left><input type=text name=f_mail size=30></td></tr>
<tr><td align=right>Message</td>
<td align=left><textarea cols=40 rows=5 name=f_message></textarea></td></tr>
</table>
<input type=submit value="Send Mail">
</form>

wamp server da çalışıyor, ama ftp ile yüklediğimde "dosya yükleme" diye pencere açılıyor. nerde bir hata war yardımcı olurmusunuz?
www.kutluelektrik.com

Benzer konular

Heiken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.engingurelli.com
sendmail.php dosyası için birde bu şekilde deneyin.

Kod:
<?
include "config.php";
if ($_POST['f_name'] != "" and $_POST['f_mail'] != "" and $_POST['f_message'] != "") {

$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-9' . "\r\n";
$headers .= 'To: Kutlu Elektrik <kutluelektrik@kutluelektrik.com>' . "\r\n";
$headers .= 'From: '.$_POST['f_name'].' <'.$_POST['f_mail'].'>' . "\r\n";

$message = "From: ".$_POST['f_name']."\nMail: ".$_POST['f_mail']."\nMessage:\n\n".$_POST['f_message'];

mail($email, $subject, $message , $headers);
$msg = "Your message has been sent, thank you.";
} else {
$msg = "All fields are required, push the back button to fill out the rest.";
}
?>
<p><? echo $msg; ?></p>

hakemim

🌱Yeni Üye🌱
böyle bir hata verdi :(

:sadsmile: ' . "\r\n"; $message = "From: ".$_POST['f_name']."\nMail: ".$_POST['f_mail']."\nMessage:\n\n".$_POST['f_message']; mail($email, $subject, $message , $headers); $msg = "Your message has been sent, thank you."; } else { $msg = "All fields are required, push the back button to fill out the rest."; } ?>

Heiken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.engingurelli.com
Formun çalıştığı adresi tedarik edebilirseniz hatayı inceleyip yardımcı olabilirim. Mesajımı buraya atmadan kodları denedim. Form kodlarınız şu şekilde düzeltip tekrar deneyebilirsiniz;

Kod:
<p>Contact the Webmaster.</p>
<form action="sendmail.php" method="post">
<table width=100%>
<tr><td align=right>Your Name:</td>
<td align=left><input type="text" name="f_name" size="30"></td></tr>
<tr><td align=right>Your E-mail</td>
<td align=left><input type="text" name="f_mail" size="30"></td></tr>
<tr><td align=right>Message</td>
<td align=left><textarea cols="40" rows="5" name="f_message"></textarea></td></tr>
</table>
<input type=submit value="Send Mail">
</form>

Heiken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.engingurelli.com
Merhabalar, rica ederim. Serverınız PHP desteklemiyor, bütün hata bundan kaynaklanıyor. Hosting firmanızı veya paketinizi değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz.

hakemim

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim

:angel: hostu ben almadım alan kişiye sorduğumde desteklediğini söylemişti, ondan bu kadaR uğraştım:(

tux

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.freebsd.org

batuhan7

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba iletişim formu yapmaya çalışıyordum burada gördüm

Ben bunu nasıl yapacağım siteme iletisim.html olarak bir dosyam var buradaki php kod ile o sayfamı nasıl bağdaştıracağım orasını anlayamadım ???

Buradaki php kod ile html olarak hazırladığım dosyanın ismi aynı mı olması lazım ?

örneğin : iletisim.php birde iletisim.html olarak iki ayrı dosyanın mı olması gerekiyor çalışabilmesi için?

Lütfen şu işi tam olarak bana anlatabilicek varsa çok sevineceğim

Agalloch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yucetasarim.com
en basitinden önce iletisim.php diye mail formu hazırlamayı yapıp herhangi bir html editor ilede i frame teknigini kullanabilirsin örnek alanadi.com olsun bunun icin tek bir tane iletisim.html sayafı hazırlamak icin html editorunu ac ve iframe kodlarını bos sayfaya yerlestir. google amcadan i freme code yaz her yerde bu kodu bulabilirsin çesitli sekillerde mdelleri var ama sana en bilindik iframe ile yazdımcı olayım

iframe teknigi:

Iframe, sayfa içlerinde yer alan başka sayfalara ait pencerelerdir. Dilediğiniz her sayfayı diğer sayfalarla ilişkili olarak kullanabilirsiniz. Peki nasıl kullanacağız:

<IFRAME name="frame_ismi" src="frameadresi.html" width="600" height="115" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>

name tagıyla pencere adını, width, height değerleriyle boyutları ayarlıyoruz, scrolling ile yanda scrollbar oluşup oluşmamasını, frameborder ile kenarlık kalınlıklarını belirleyebiliriz.

Iframe kısmına link vermek için <a href="link.html" target="frame_ismi">Link</a> şeklinde target kısmına frame için kullandığımız ismi yazarak yapabiliriz.

Iframe'ler arama motorları tarafından indekslenmediği için <noframe>içeriğimiz buraya</noframe> taglarını kullanarak frame hakkında arama motoru botuna yardımcı olabiliriz.

ve gelelim iframe den sonra ilesitim.php ye bunuda form olusturan cesitli hazır programlar veya code ile hallede bilirsin arık istedigin formu hazırlamak sana düşüyor formda ajax olabilir şifreleme teknigi olabilir veyahut uyarma sistemi olabilir en basitinden duz formlar var kodlarıda basit isim soyisim mesajınızı yazın diye bölümleri olan googledan araştırdıgınızda söyledigim çeşitlerde formlar bulabilirsiniz

iletisim.html iframe kodunun icin https:// sitenin.com /iletisim.php yazarsan aradaki bosluklar olmadan tabi oyle kaydedip php ve html dosyalarını ftpden ayarladıgın dizine attıgında php hostinglerde sorunsuz hatta asp sistemerde bile rahatca calısır her zaman yüksek php versiyonu olan hostingleri tercih ediniz sorunlar yaşamamk icin servis saglayıcısına sorularınızı talep ederseniz ne siz mahcup olursunuz nede hosting sirketi size hizmetde sınır tanımamıs olur:)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Son düzenleme: