Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Formula 1 animasyonu

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar daha önce başlamış olduğum ve bitirdiğim fakat bilgisayarımın izin vermemesi nedeni ile ancak arabaları yürütebildiğim animasyonumu sunuyorum.Büyük bir çalışmanın ardından pisti, tribünleri ve diğer objeleri animasyona ekleyememiş olmam beni bir hayli üzdü.Daha doğrusu animasyondan soğuttu .ama yinede küçük bir video yaptım umraım beğenirsiniz.Ben pek beğenmedim ses açısından ama yinede ... (720P DE VE SES AÇIK OLARAK İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.)

https://www.youtube.com/watch?v=7fEHl6_v4ak&feature=c4-overview&list=UUVYnQw87ZfVaDykBp8pcNow

Benzer konular

alpser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık güzel olmuş Ancak bir iki teknik bilgi vereyim Eğer formula animasyonu yapacaksan kalkışlar biraz daha gerçekçi ve hızlı olmalıydı Kamera animasyonu çok sert
geçişler var Biraz daha gerçekçiliği arttırmak için tek kamera değil 2-3 kamera daha animasyona ekleyebilirsin Google bu iş için bazı örnekler var Sana tavsiyem biraz göz gezdirmen Onun haricinde herşey güzel Birde arka tarafa şimdilik seyirci resmi at Bakalım nasıl olacak

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurguya elbette ki ilaveler yapılabilir..Mesela kamera açıları ve geçişleri gayet iyi hoş ama kameranın araçların önünde giderken bir anda araçların kameranın üstünden geçmesini bekledim ama olsun. Tebrikler iyi çalışma..

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar esasında şu ekleri göndermedim , normalde herşeyi yaptım.Ama bilgisayarım renderda sorun çıkartınca bari arabalara yazık olmasın diye öylesine bir video yaptım.eğer bununla render alsaydım çok daha iyi olacaktı.

son-formula.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman tebrik etmek dışında hiç bir şey yapamayız :) Olmaz. Olamaz.

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim.İşte bunca şeyi modelledim ağaçlar dışında yine hepsi bana ait ama , animasyonu yapamayınca.. sadece bunu yaparak bu işi bıraktım.Yani moral bozukluğu diyebiliriz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim.İşte bunca şeyi modelledim ağaçlar dışında yine hepsi bana ait ama , animasyonu yapamayınca.. sadece bunu yaparak bu işi bıraktım.Yani moral bozukluğu diyebiliriz.

Hiç bir şekilde can sıkmaya gerek yok. Anlayan anlamayan herkes zaten emeğin farkında merak etme. Tebrik ederim tekrardan.