Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Forum üyelerinin yaş ortalaması?

Forum üyelerinin yaş ortalaması?

• 19 ve altı...

Oy: 48 14.4%
  • 20-25

Oy: 154 46.2%
  • 26-30

Oy: 75 22.5%
  • 31-35

Oy: 32 9.6%
  • 36-40

Oy: 10 3.0%
  • 41-45

Oy: 7 2.1%
  • 46-50

Oy: 7 2.1%
  • 51 ve üzeri...

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    333

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
ben kayıt olurken yanlışlıkla 76'lı yazmışım nasıl olmuşsa artık :tongueout: 18 yaş ve altı seçeneğini işaretlemek istiyorum :D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Kim o 35-40 arası olan :D

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Yaş tecrübedir... Sanırım önemli olanda tecrübeyi doğru kullanıp ayakta durabilmek. Tabi birde hayatı yaşadigimiz kadar biliyoruz.....

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hayatı yaşadığımız kadar biliyoruz ancak yaşça büyük olanlardanda (tecrübeyi doğru kullanıp ayakta durabilenler) hayat adına biçok şey öğreniyoruz...:)

Hemen örnek verecek olursam , 35 yaşı anlatıyor-yaşıyorsunuz şuan...Ufak bir izlenim.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bu hayatta ınsanların yasına degıl tecrubelerıne gore saygınlık krıterı olusturdum kendımce. tecrubelerıne gore dınledım yada tıkadım kulaklarımı.. yası 70 olmasına ragmen bomboş yasamıs bırıne saygısızlık etmedım ama oturup öğüt de almadım.. dedıgınıze katılıyorum nüket hanım.. yaş tecrubedır.. bana gore her iyi yada kötü tecrübe yeni bir akıl yaşıdır..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bu hayatta ınsanların yasına degıl tecrubelerıne gore saygınlık krıterı olusturdum kendımce. tecrubelerıne gore dınledım yada tıkadım kulaklarımı.. yası 70 olmasına ragmen bomboş yasamıs bırıne saygısızlık etmedım ama oturup öğüt de almadım.. dedıgınıze katılıyorum nüket hanım.. yaş tecrubedır.. bana gore her iyi yada kötü tecrübe yeni bir akıl yaşıdır..

she senin "i" harflerine ne oldu?

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
yaa bende alıskanlık nedense turkce karakter kullanmama hastalıgı basladı.. :( valla elım oyle kotu alısmıs kı klavyeye turkce karakter yokmus gıbı yazıyorum her seferınde farkettıysenız.. kotu bır durum ıs yerınde de basıma dert acıyor bu aralar

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yalnız garip olan anket 19 yaşında olanları kapsamıyor :D
Ben o yaşı çoktan geçtim Allah'tan :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
yaa bende alıskanlık nedense turkce karakter kullanmama hastalıgı basladı.. :( valla elım oyle kotu alısmıs kı klavyeye turkce karakter yokmus gıbı yazıyorum her seferınde farkettıysenız.. kotu bır durum ıs yerınde de basıma dert acıyor bu aralar

Yani sen hepimizin Türkçe konusunda göstermiş olduğu hassasiyeti göstermiyorsun öyle mi? Eyvah... Şimdi ben seni ilgili konuda malzeme yapmam mı? :p :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben de bir hayli genç bir forum olduğu kanaatindeyim. 20-25 fark yaratmış :)

Bu arada Volkan TEKİN'i destekliyorum She:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
hayır sakın...
bak hemen nasıl dÜzeltİyorum ben :)
forumda İtİbar denen bİŞey var.. bak hemen nasıl dÜzeldİ tÜrkÇe karakterlerİm :D

Sıra bende Shedesign; Türkçemiz'de büyük ve küçük harfler yerindeyse o harfler güzeldir. :D Canım birileriyle uğraşmak istiyordu, kura çektim sana çıktı :D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yani sen hepimizin Türkçe konusunda göstermiş olduğu hassasiyeti göstermiyorsun öyle mi? Eyvah... Şimdi ben seni ilgili konuda malzeme yapmam mı? :p :)

Ben hazır bekliyorum :p

Konu ordada tartışmaya açılsın lütfen...She'm :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Sıra bende Shedesign; Türkçemiz'de büyük ve küçük harfler yerindeyse o harfler güzeldir. :D Canım birileriyle uğraşmak istiyordu, kura çektim sana çıktı :D

tamam tamam teker teker gelin..
bak düzelttim işte.. yaa ama cidden bu durumdan bende sıkıntı çekiyorum.. hem iş yerinde hemde okulda başıma iş açtı bu aralar. ama aslında boş bulununca oluyor. bilinçli yazınca farkındalıktan sanırım düzgün yazıyorum.

Ben hazır bekliyorum :p

Konu ordada tartışmaya açılsın lütfen...She'm :D

sende mi yosa.. :D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
tamam tamam teker teker gelin..
bak düzelttim işte.. yaa ama cidden bu durumdan bende sıkıntı çekiyorum.. hem iş yerinde hemde okulda başıma iş açtı bu aralar. ama aslında boş bulununca oluyor. bilinçli yazınca farkındalıktan sanırım düzgün yazıyorum.

Düzgün diyor ya. Cümleler büyük harfle başlar bir kere! :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yalnız garip olan anket 19 yaşında olanları kapsamıyor :D
Ben o yaşı çoktan geçtim Allah'tan :)

Kim açtıysa bu anketi :p :D She kim açtı sen bilirsin. Söyle hemen kulaklarını çekeyim. :D

19 ve altı olarak değiştirilmiştir.

hayır sakın...
bak hemen nasıl dÜzeltİyorum ben :)
forumda İtİbar denen bİŞey var.. bak hemen nasıl dÜzeldİ tÜrkÇe karakterlerİm :D

Arkadaşlar konuyu amacının dışına çıkartmadan muhabbet edeceksek ben de dahil olmak üzere bla bla ya geçmeyi öneriyorum. Zira Horus buralarda olabilir ve bu benim de son mesajım olabilir. Aman siz de dikkat ediniz. :D