Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Foto Gürkan logo çalışması hk.

jerkan

🌱Yeni Üye🌱
64RGXiQz.png
Merhaba üstadlar yaptığım logo hakkındaki öneri ve yorumlarınız iiçin şimdiden teşekkürler

FUNDA FN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok boş beyaz bir çalışma olmuş :) görünen bir şey yok :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğrf çeken adamı çıkart bence eğer illa olacaksa üstte veya sağında amblem olarak kullanılabilir ve en önemlisi yazı fontunu değiştir, sitedeki logo çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim çok faydası olacaktır, eline emeğine sağlık.

jerkan

🌱Yeni Üye🌱
Fotoğrf çeken adamı çıkart bence eğer illa olacaksa üstte veya sağında amblem olarak kullanılabilir ve en önemlisi yazı fontunu değiştir, sitedeki logo çalışmalarını incelemeni tavsiye ederim çok faydası olacaktır, eline emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için,fotoğraf çeken adamı koyma sebebim fotoğraf stüdyosuna ait bi logo olduğu ilk bakışta belli olsun istedim.İnşallah buradaki yorum,öneri ve eleştirilerle iyi bişey çıkacak diye düşünüyorum

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için,fotoğraf çeken adamı koyma sebebim fotoğraf stüdyosuna ait bi logo olduğu ilk bakışta belli olsun istedim.İnşallah buradaki yorum,öneri ve eleştirilerle iyi bişey çıkacak diye düşünüyorum

Zaten foto yazıyor illa bir simge olması gerekmiyor bence, yeni halini bekiyoruz, kolay gelsin.

Mesela foto yazısının "o" harflerinden birini objektif yapabilirsiniz.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
ü' nün noktalarını o gibi kullanmak güzel fikir sade bir logom olsun istersen güzel bi fontla üste foto yaz o ları yine ü nün noktaları olarak kullan altada gürkanı ekle.... diye bi fikir verebilirim :)

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
kaba taslak demek istedigimi karaladım fikir versin diye hem gülen bi surat oluştu sen bunu geliştir renklendir felan fırt :) nacizane bi fikir tabiki