Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Foto Varlı Logo Çalışması

xxxgarezxxx

🌱Yeni Üye🌱

Arkadaşlar sizce bu logo iyi mi?Geçen sene çalışmaya başladığım iş yerine güzel bir logo yapmak istedim.Zaten öyle bir beklenti içindeydiler.Herneyse, bu logonun eksikliklerini söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz:D

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız aşağıda ki sebepten ötürü değiştirilmiştir.

Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Bi dahaki sefere aynı hatatı yaparsanız: Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz,

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Baştaki ''F'' harfinin ters dönme sebebini anlayamadım olmamış bence ve
Kullandığınız bu degrdeler baskıda her zaman problem çıkartır siz onları sadece uygulamada istediğiniz gibi görürsünüz basarken aynı şey olmaya bilir

xxxgarezxxx

🌱Yeni Üye🌱
Hata yaptığım için özür dilerim.Ayrıca o "F" ters yönde değil, font öyle.Bende başta öyle düşündüm ama fontun öyle olmasından kaynaklanan birşey.Ayrıca elimizdeki baskı makinesi Frontier 500 dü sanırsam.Pek sorun çıkaracağını hiç zannetmiyorum.Ayrıca konu başlığında ne gibi hata yaptığımı hala anlamış değilim:D

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kullandığınız font kesinlikle okunmuyor. Arkasına kullandıgınız gölgeyse logoyu göz yorucu kılmış.. bunun dışında altta kullandığınız yazının rengide fazlasıyla açık ve yazı çok küçük kalmış emeğinize sağlık ..

xxxgarezxxx

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler yorumun için.Biliyorum bazı yerlerde hata yaptığımı.Yeni bi çalışma daha yapmam gerekecek herhalde.Hatalarımı belirtmen beni daha da geliştirecektir.Biraz kötü olmuştu zaten.Hızlıca yapmıştım.Ayrıca daha acemi olduğum düşüncesindeyim(Bu forumdakilere göre öyleyim:D)