Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotograf Çalışmalarım..

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben fotoğrafçılık konusunda amatörüm o yüzden çok fazla bilgim yok ama fotoğrafları özellikle potre çekimlerini çok beğendim ellerine sağlık.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dilara bayıldım bayıldım yaa :alkis:
Heleki en sonda ki portreler çok güzel...
Hepsi birbirinden güzel ve okulun sana kattıklarını da gözle görmemek mümkün değil...
Herşey gönlünce olsun bence de çok şanslısın :wink:
Daha fazlasını da görebiliriz inşallah...
Denklansörüne sağlık...
:artipuan:

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Bu fotoğrafa siyah beyaz iyi gider ayrıca

bas1m.jpg

Bence mükemmel oldu

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Ben fotoğrafçılık konusunda amatörüm o yüzden çok fazla bilgim yok ama fotoğrafları özellikle potre çekimlerini çok beğendim ellerine sağlık.

Çok teşekkürler.

tebrikler güzel fotoğraflar, imreniorum size, okulunu okuyorsuunuz, değerini bilin !!!

Ben fotografçılık okumuyorum :) Ama yinede fotograf dersi görmüyor değilim.. Teşekkürler

Dilara bayıldım bayıldım yaa :alkis:
Heleki en sonda ki portreler çok güzel...
Hepsi birbirinden güzel ve okulun sana kattıklarını da gözle görmemek mümkün değil...
Herşey gönlünce olsun bence de çok şanslısın :wink:
Daha fazlasını da görebiliriz inşallah...
Denklansörüne sağlık...
:artipuan:

ÇÇOOOkkk teşekkürler :))

Bu fotoğrafa siyah beyaz iyi gider ayrıca

Bence mükemmel oldu

Evet güzel olmş elinize sağlık :)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel kareler emeğine sağlık. Kendini oldukça hızlı geliştirmen de ayrı güzel. Emeğine sağlık. Başarılar ;)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben çok beğendim.Oldukça güzel kareler.Emeğinize sağlık.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Az önce bir fotograf sergisi gezdim.. Bir kaçı dışındakiler bu çalışmaların yanında çok sönük kalırlar.

Tebrikler.

akifaytac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslına bakarsanız;
Ülkemizde, su , bulut ve gün batımı , doğa , kış , iç mekan , dış mekan gibi anlamsız görseller üzerine yerleştirilmiş gelin ve damatlardan oluşan kolaj çalışmaları ile kendilerini çok iyi sonuçlar aldıkları konusunda ikna edebilen klasik fotografçılar arasında yaşarken, vitrinlerde o enteresan fotografları gördüğümüzde vay anasını bu insanlar bunları nasıl yapıyorlar ve bu yaptıklarından mutluluk duyuyorlar aynı zamandada çook iyi olduklarını düşünüyorlar diye düşündüğümüz bir zamanda Sadece bu fotografçılardan dolayı bile arkadasımın fotograflarını destekleyebilirim kiii bence bu fotograflar eksik teknik bilgi içersede sonuç olarak yinede olumlu tepki toplaması gereken niteliktelerdir.
Masa lambası ile portre çekmek her fotografcıyım diyenin yapabilicegi bişey değildir.
Tebrik ederim.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Aslına bakarsanız;
Ülkemizde, su , bulut ve gün batımı , doğa , kış , iç mekan , dış mekan gibi anlamsız görseller üzerine yerleştirilmiş gelin ve damatlardan oluşan kolaj çalışmaları ile kendilerini çok iyi sonuçlar aldıkları konusunda ikna edebilen klasik fotografçılar arasında yaşarken, vitrinlerde o enteresan fotografları gördüğümüzde vay anasını bu insanlar bunları nasıl yapıyorlar ve bu yaptıklarından mutluluk duyuyorlar aynı zamandada çook iyi olduklarını düşünüyorlar diye düşündüğümüz bir zamanda Sadece bu fotografçılardan dolayı bile arkadasımın fotograflarını destekleyebilirim kiii bence bu fotograflar eksik teknik bilgi içersede sonuç olarak yinede olumlu tepki toplaması gereken niteliktelerdir.
Masa lambası ile portre çekmek her fotografcıyım diyenin yapabilicegi bişey değildir.
Tebrik ederim.

Çok gerçekten çok teşekkür ederim