Ben bişey anlamadım desem ,yanlış anlaşılırım diye korkuyorum![]()
Fotograflariniz icin tesekkurler, fakat acmis oldugunuz baslik kurallara aykiri oldugu icin ben sizin icin degistirdim..
Fotograflara gelince... Birinci fotografta sanirim arka plan biraz patlamis, pozlama biraz fazla olmus... Ikinci fotograf ona nazaran daha iyi ama konuya biraz uzak kalmissiniz gibi.. Bu tip makro calismalarda bence konuya yeterince yaklasmaniz cok onemli..
Son fotografta bence konunuz cok harika, isigi da cok iyi yakalamissiniz fakat alan derinligi maalesef olmamis, eger pozlamayi ondeki musluga dogru yapmis olsaydiniz arkasi biraz daha flu cikacardi, ya da enstanteneyi biraz daha yuksek tutsaydiniz... Sanirim dijital makine kullaniyorsunuz, iste bu isin en kotu tarafi bu, bizim icin butun ayarlari yapmalari, bazen ondeki objeyi flu arkadakini net istersiniz ama size boyle birsey cikarir ortaya..
Yeni fotograflarinizi bekliyoruz.. Tesekkurler...
Çok güzel kareler yakalamışsınız tebrik ederim. Makine ve resim özelliklerinide yazsaydınız keşke..
Başarılarınızın devamını dilerim.
Özelliklere gelince.
1-2 Çalışma
Makina:Nikon D60
Diyafram : 11
Perde Hızı : 1/320
İso:400
3-Çalışma
Makina:Nikon D60
Diyafram : 22
Perde Hızı : 1/125
İso:400
Açıklama ve bilgilendirme için teşekkürler efem.
Fotoğraflarınızı takip eden biri olarak güzel ve başarılı buluyorum, öncelikle tebrik ederim.
İlk karede ışıgı net yakalayamamışsınız ve kompozisyona çok uzak kalmısşınız...sanırım makro üzerinde epeyi çalışmalısınız.Yine de güzel kareler.
Son karenizi çok beğendim...konu ve kompozisyon çok iyi yakalanmış, kadrajlama Işık ve netlikte iyi....Diyafram' ı çok iyi ayarlamışsınız
Genel olarak, çekimleriniz çok başarılı.Makro çekimler üzerinde çalışırsanız ve yakın pozlama alırsanız...eminim daha iyi şeyler çıkacaktır.
Deklanşörünüze sağlık.