Neler yeni

Fotoğraf çekimlerim

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraflar çok güzel gerçekten.Ama ilk resim bana daha bi güzel geldi diğerlerinden.Ellerine sağlık :smile:

Güzel yorumun için teşekkürler arkadaşım, beğenmene sevindim.:wink: Yanlız tekrar yazıyorum bir kez daha: "resim çizilir, fotoğraf çekilir" lütfen 2 sini karıştırmayalım. Teşekkürler tekrar...:smile:

harikaa ellerinde sağlık

Beğenmene sevindim arkadaşım...Teşekkürler.)

gayet başarılı kompozisyonlar olmuş fakat 2. çalışmandaki patlamaların sebebini anlayamadım orada ters giden birşeyler olmalı tonlamalar hoşuma gitti birde ilk iki çalışmanda ışıkda problem görüyorum :) başarılar dilerim ışınız bol olsun

Öncelikle yorumunuz ve beğeniniz için teşekkür ederim. Işıkta bir problem yok, ya da bende sizin gibi olan bir sorunu göremiyor olabilirim. Belki ayarlamalarda yanlışlık yapmışta olabilirim; ama sanmıyorum. Keşke o sebebi tam olarak söyleye bilseydiniz, bende yeni birşey öğrenmiş olurdum sayenizde.) Teşekkürler tekrar...

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Fotoğrafcılıkdan pek anladığım söylenemez ama normal bir gözle değerlendirdiğimde içimde çok güzel hisler uyandırıyor.
Marifet makinada değil çekende biter.

Tonlama ayarı, resim ve fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizde hoşuma gitti bu konuda size katılıyorum.

Fotoğraflarınızın devamını beklerim, iyi çalışmalar...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Konpozisyon ve ışık gölge bakımından çok başarılı olmuş_Emeğinize sağlık...

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Beğenmenize sevindim:smile: Teşekkürler

Fotoğrafcılıkdan pek anladığım söylenemez ama normal bir gözle değerlendirdiğimde içimde çok güzel hisler uyandırıyor.
Marifet makinada değil çekende biter.
Tonlama ayarı, resim ve fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizde hoşuma gitti bu konuda size katılıyorum.
Fotoğraflarınızın devamını beklerim, iyi çalışmalar...

Güzel yorumunuz için teşekkürler.
Çekimlerimi yaparken aldığım hazzı, sizlere de yansıta bilmek ve bunu sizlerden duymak... çok güzel bir duygu. Emeklerimin boşa gitmediğini bilmek insanı mutlu ediyor.
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz: "Marifet makinada değil çekende biter" :alkis:
"Tonlama ayarı, resim ve fotoğraf hakkındaki düşüncelerinizde hoşuma gitti bu konuda size katılıyorum";) :flower:

Tekrar teşekkürler, beğenmenize ve hissetmenize.) çok sevindim.

Konpozisyon ve ışık gölge bakımından çok başarılı olmuş_Emeğinize sağlık...

Beğenmenize sevindim.
Kompozisyon benim için biraz daha fazla önem arz ediyor. Sizin de beğenmeniz beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim.)

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
genel olarak hepsi güzel fotoğrafların özellikle ilk iki resim ve altıncı sırada ki çok hoş eline sağlık

vegamer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak hepsi güzel fotoğrafların özellikle ilk iki resim ve altıncı sırada ki çok hoş eline sağlık

Çok teşşekkürler. İlk iki fotoğrafımı beğenmenize ve özelikle de 6. sıradaki fotoğrafımı beğenmenize çok sevindim.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok başarılı çekimler olmuş PS. ayarlarınıda güzel vermişsiniz gerçi bazılarında ben buradayım die bağırıyor ama.. :) emeğinize sağlık..