Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoğraf Makinesi Alacağım Ama..

byanrock

🌱Yeni Üye🌱
Benim yaşım küçük fakat fotoğrafçılığa ilgim var.Bunun için fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ekonomik ve kaliteli olması gerekli.Profesyonel olmuyacak belki ama Manzara ve güzel çalışmalar yapmak istiyorum.Bunun için gerekli özellikleri siteden takip ettim ama sizin önerdiğiniz bir makine veya marka varsa yazabilir misiniz?

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok pahalı olmasın ama işimede yarasın istiyorsan DSLR-LIKE model makinalara bakabilirsin. Kompakt (compact) olan makinalar ile DSLR, yani değişebilir objektifli makinalar arasında bir sınıftır DSLR-LIKE makinalar. Fiyatları elbette çok ucuz değildir ama işi öğrenebilmen açısından normal kompakt makinalar gibi de sınırlı değillerdir. Kısacası işini şimdilik fazlasıyla görürler. Canon Powershot vb ürünleri incelemeni öneririm. Saygılar

Alman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bütçeye göre yorum yapmak daha mantıklı olur... Kanımca.

ajans39

🌱Yeni Üye🌱
Zift arkadaşın DSLR-Like önerisine katılıyorum. Filmli makine ve objektiflerim çalındıktan sonra kolay, kaliteli dijital foto çekmek için ben Fuji S1500 aldım ve çok memnunum. Her koşulda harika fotolar. 10MP çözünürlük ve 12X zoom ile manzara ve özellikle kolay panoramik (3 foto birleştirme) çekimler yapmak süper sonuçlar veriyor. Makro ve gece çekimleri çok zevkli ve kaliteli. fiyatına göre çok büyük işler başarıyor. Araştırırsanız sıfırını 400 TL'ye kadar bulabilirsiniz. Canon IS3 almak için yola çıkmışken ben S1550'ü aldım ve daha sonra IS3 kullanıcılarından daha şanslı olduğumu fark ettim.:)