Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoğraf makinesi önerilerinizi bekliyorum

napiim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk defa dslr makine sahibi olacağım bu yüzden almışken beni belli bir yere kadar götürecek bir makine istiyorum. Bütçeme göre fotoğraf tekniklerinide zamanla öğrenecek güzel bir makine almak istiyorum.
(Bütçem 600-1200 TL arasıdır.) Bu konuda yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar :smile:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nikon D80; D80 başlangıç için işinizi fazlasıyla görecektir ;) :)(Sigma lens ile kullandığında daha iyi sonuçlar alacaksınızdır)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki 2.el almamı önerirmisiniz bir sorunu olurmu dersiniz?

Aldığınız kişiye bağlı. :) Bazen bir üst modelini almak için satılıyor, bazen tatmin etmediği için, bazen de ufak tefek sorunlar çıkarttığı ve memnun kalınmadığı için...:)
Size kalmış..fakat; madem 1200 Tl bütçe ayırıyorsunuz, üzerine biraz daha katarak "0" almanız daha mantıklı bence. Pahalı ama çok güzel bir makina...
Nikon D60 ayırdığınız bütçeye daha uygun :)

Canon EOS 450D de çok iyi bir makina, fiyatı 1500 TL civarı, ama gerçekten tatmin ediyor ;)
Daha önce denemiştim,(18-55mm Kit ile) kesinlikle öneririm. Fiyatı biraz daha uygun düşünüyorsanız 400D' ye bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

napiim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aldığınız kişiye bağlı. :) Bazen bir üst modelini almak için satılıyor, bazen tatmin etmediği için, bazen de ufak tefek sorunlar çıkarttığı ve memnun kalınmadığı için...:)
Size kalmış..fakat; madem 1200 Tl bütçe ayırıyorsunuz, üzerine biraz daha katarak "0" almanız daha mantıklı bence. Pahalı ama çok güzel bir makina...
Nikon D60 ayırdığınız bütçeye daha uygun :)

Almışken iyi alayım diyorum :) Araştırdım ve gerçekten kullanan herkes memnun almışken üstüne biraz daha ekleyip bunu almayı düşünebilirim, teşekkürler ilgilendiğiz için :)