Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoğrafçılar İçin çerçeveli Fonlar Beğendiğini İndir

Meliha Bostancı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekür ederim çok güzel bunlar ama resimleri nasıl içine koyacagım onu bilmiyorum corelde bi denemeye çalışacağım

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğine sağlık arkadaşım, harika bir paylaşım...

cagrinho

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arşive almakta fayda var, teşekkürler

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
:yes:Çok teşekkürler

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekür ederim çok güzel bunlar ama resimleri nasıl içine koyacagım onu bilmiyorum corelde bi denemeye çalışacağım

paylaşimda olan resimler Photoshop programda açtığınız zaman, Layer Restarize etmelisiniz. Daha sonra Magic Wand aracı ile beyaz renk tonu üzerine tıkladığınız Delete tuşu basmalısınız. Çerçeve içine ekleyeceğiniz resim çalışma alanızı getirdiğiniz zaman, Resim Çerçeve layer altta yerleştirmelisiniz

Meliha Bostancı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim ben corelde çalışıyorum zaten resim koyulan yerler boşmuş çok güzel valla bunlar ya çok saol

ozgurel

🌱Yeni Üye🌱
Valla bunu ekleyen arkadaşa sonsuz teşekkürler. o kadar çok işime yaradı ki. çok sağol

poziyer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
S.a arkadaşlar ben uye olalı ne kadar zaman geçmiş bir tek paylaşım bile yapmamıştım bu gunlere kadar.Ara Sıra Konu Almıştım Sitenizden.Heb bana Olmaz Mantığıylan Şimdi Konu Ekliyorum İşinize Yarayabilecek Konuları Atmaya Çalışıyorum. Bana en güzel teşekkürü güzel sitenize sahip çıkarak yapabilirsiniz.Çok Güzel Bir Site ve Güzel Paylaşımlar Dileğiyle İyi Forumlar. Bu Sözlerim Yanlış Anlaşılmasın Birşeyler Beklentisi İçinde Değilim. Ben Bu Konuları Hem Kendi Siteme Hem Buraya Atıyorum . Saygılarımla. Buda Bi Reklam Degildir Özelime Sitemin İsmi Hakkında Mesaj Atılmasın !

:iloveyou: Sizin İçin Daha Real.

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gercekten cok guzel bi paylaşım birkaçını indirebildim zaman buldukça hepsını arsıvıme eklıycem.emegıne saglık....

fillix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylaşım için çok tşk. ederim.