Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yüreğinize sağlık güzel çalışmalar fakat bir sorum var ben yeni üye olduğum için mi çalışmalarımı size sunamıorum resim ekleyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim tşk.
imza kısmında rapidshareden nasıl dosya indirebilirim linkini tıklayın size yol gösterecektir. veya rapidshare kotanızı doldurmuş olabilirsiniz. bir kaç saat sonra tekrar deneyin.
ben bu program hakkında fazla bi bilgim yoq sizlere bi soru sormak istiyorum şimdi ben arka plan ekliyeceğim fotoyu alıp lasso toll yapıpıp ctrlye basıp arka plana taşıyorum ancak resim aşırı büyük gözüküyor bunu nasıl düzelte bilirim?????
ben bu program hakkında fazla bi bilgim yoq sizlere bi soru sormak istiyorum şimdi ben arka plan ekliyeceğim fotoyu alıp lasso toll yapıpıp ctrlye basıp arka plana taşıyorum ancak resim aşırı büyük gözüküyor bunu nasıl düzelte bilirim?????
Ctrl + T ile üstüne görselin boyutunu küçültüp büyülte bilirsiniz. Ayrıca açtığınız belge büyüklüğünü biraz büyük turarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.