Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eLLino

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim. ellerinize sağlık. photoshopdan pek anlamam ama umarım sizlerin sayesinde kendimi geliştiririm.

zorbeyseli

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yüreğinize sağlık güzel çalışmalar fakat bir sorum var ben yeni üye olduğum için mi çalışmalarımı size sunamıorum resim ekleyemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim tşk.

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir ana okulunun araç giydirmesinde bir ara çok lazım olmuştu. Düzgün pixcelli bulamakta zorlanmıştım. Teşekkürler gökhan...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben indiremiyorum free diyorum ama ondan sonrası yok yani inmiyor ne yapabilirim...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürlerrr

Teşekkürler şimdi indirebiliyorum ;)

spayk07

🌱Yeni Üye🌱
disney.png

Deposit Files

Daisy Duck Donald Duck Bunlar gif formatında
Teşekkürler

flowergirlss

🌱Yeni Üye🌱
ben bu program hakkında fazla bi bilgim yoq sizlere bi soru sormak istiyorum şimdi ben arka plan ekliyeceğim fotoyu alıp lasso toll yapıpıp ctrlye basıp arka plana taşıyorum ancak resim aşırı büyük gözüküyor bunu nasıl düzelte bilirim?????

ladyrain

🌱Yeni Üye🌱
süper bi site...
paylaşımın için teşekürler çocuk fonları çok işime yarıyacak....

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
ben bu program hakkında fazla bi bilgim yoq sizlere bi soru sormak istiyorum şimdi ben arka plan ekliyeceğim fotoyu alıp lasso toll yapıpıp ctrlye basıp arka plana taşıyorum ancak resim aşırı büyük gözüküyor bunu nasıl düzelte bilirim?????

Ctrl + T ile üstüne görselin boyutunu küçültüp büyülte bilirsiniz. Ayrıca açtığınız belge büyüklüğünü biraz büyük turarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.

ben sayfaya yeni üye oldum fon indiremiyorum bir engelleme olabilirmi

Hayır herhangi bir engeliniz yok, sitemizde mevcut olan tüm linkleri tüm üyelerin indirebilmesine imkan tanıyoruz...

tuncayka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler güzel paylaşım