Çok Başarılı Bravo
Shizofrenic 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Ağu 2008 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 10 Haz 2009 #21 Çok Başarılı Bravo
darth_cygan 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 397 Tepkime puanı 13 10 Haz 2009 #22 Shizofrenic' Alıntı: Çok Başarılı Bravo Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. :smile:
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 10 Haz 2009 #23 keşke minare sağlam kalsaydı da çamlıca tepesindeki direkleri yıksaydın sanırım ektisi daha büyük olurdu bende yinede eline sağlık...
keşke minare sağlam kalsaydı da çamlıca tepesindeki direkleri yıksaydın sanırım ektisi daha büyük olurdu bende yinede eline sağlık...
Grafink Clone Trooper ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 1,209 Tepkime puanı 38 Web sitesi www.grafink.org 10 Haz 2009 #24 çok başarılı renkler... Cami köprüdeki hasarla kıyaslanınca gereğinden fazla sağlam kalmış gibi... bitmemiş bir harika olarak nitelendiriyorum.
çok başarılı renkler... Cami köprüdeki hasarla kıyaslanınca gereğinden fazla sağlam kalmış gibi... bitmemiş bir harika olarak nitelendiriyorum.
darth_cygan 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 397 Tepkime puanı 13 11 Haz 2009 #25 timsah_sg' Alıntı: keşke minare sağlam kalsaydı da çamlıca tepesindeki direkleri yıksaydın sanırım ektisi daha büyük olurdu bende yinede eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... elnor' Alıntı: çok başarılı renkler... Cami köprüdeki hasarla kıyaslanınca gereğinden fazla sağlam kalmış gibi... bitmemiş bir harika olarak nitelendiriyorum. Genişletmek için tıkla ... değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
timsah_sg' Alıntı: keşke minare sağlam kalsaydı da çamlıca tepesindeki direkleri yıksaydın sanırım ektisi daha büyük olurdu bende yinede eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... elnor' Alıntı: çok başarılı renkler... Cami köprüdeki hasarla kıyaslanınca gereğinden fazla sağlam kalmış gibi... bitmemiş bir harika olarak nitelendiriyorum. Genişletmek için tıkla ... değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.