Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

FotoMontaJ (RESİMLİ ANLATIM )

neskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşşekürler basit ama ince bi noktanın anlatımını yapmışsın indirdim sağol...

gezen_uzayli

🌱Yeni Üye🌱
Bu dersi kendi yapmamış. Sadece en başına darkdevil falan yaz mış kendi yapmış gibi. Bundan bir yıl önce wordlu ps dersleri seti indimiştim. Ve bu ders de vardı aynı yazılar. :S

darkdevil85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler devil Bir konuda Yardımını Bekliyorum Bu Film Avişleri walpaper lar nasıl yapılıyor paylaşırmısın bizlere

Herkese Diyorum Önemli değil :) işimiz bu...

Aslında Onları Ben Alıntı Yapmıştım O Film Afişlerini Ama senin için araştırıcam burada bi video var izliyebilirsin link veriyim belki oradan yardımcı olurlar ama eğer anlayamazsan bana msj at yardımcı olmaya çalışıcağım :)

Link İşte :
https://www.viddler.com/explore/webtutorz/videos/13/

KOLAY GELSİN :)

Nusaybinli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.grafikerler.net
Arkadaşım link kırık düzelt teşekkürü kap :)

Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

diyor hotfile.com

s Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten indirilmeye değer bir şey olduğunu anlamamız için bir resim koysan iyi olurdu. Bilmediğim ve üşendiğim için indirmeyeceğim.

karabelafth

🌱Yeni Üye🌱
indirme dosyaları bulunan konular ilgi çekici olmuyo çok sade bir yazı indiresim gelmedi yani anlatımı burda resimli olarak forumda yapanlar çok daha fazla talep görüyo hatırlatıyım

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İçerideki ders hakkında en azından açıklayıcı yazı veya sonuçta çıkan fotoğrafı koysaymışın keşke...