Logonuzla ilgili yorumum:
Turuncu parlaklığın üstündeki beyazlık bencede çok sade durmuş...Bu konuda Erdemirs arkadaşıma katılıyorum...Text te biraz büyütülebilir....Onun haricinde değişik ve hoş olmuş...
Tabiki şahsi fikrim...
Gelelim diğer konuya:
arkadaşım hepimiz burda yaptığımız çalışmaları paylaşıyoruz ve eleştrileri düşünüp değerlendiriyoruz hepimiz yanlış veya en iyisini yapamamkta güçlük çeker ve etrafımızdakilerde eleştri bekleriz ki daha iyi olmak için ama sen her eleştriye kendince cvp verip en dorusu bu diyip kendini beğenmiş bi tavır alıyosun en iyisi benim yaptığım diye ısrar ediyosun tamam olabilir ama en iyisini bu diye düşünüyosan paylaşmaının anlamı yok eleştri yapmanında bu yüzden logonla ilgili bi yorum yapmıyorum...
Olaya neden böyle bakıyorsunuz?
Biz şahsi fikirlerimizi söylüyoruz, arkadaşta şahsi fikirlerimize kendi yorumunu yapıyor...Bundan doğal ne olabilir?
İşine yarayacak yorumları değerlendirecektir...
Benim söylediğim doğru diye bişey yok, yada sizin fikrinizin doğru olduğu kesin değil, yada bir ötekinin... Amaç yorum yapmak(çalışmayı ekleyen haricinde herkesin amacı bu olmalıdır).
Çalışmayı ekleyenin amacı ise ona kalmış...
Bu yüzdendirki siz gözünüze çarpanları iletiniz,
şahısları eleştirmeyi bırakn!,
karekter eleştirmeyi bırakın! Uygun görülenler zaten ister istemez değerlendirilecektir....