Neler yeni

Free çalışacak Web Tasarım Uzmanları Aranıyor. - Türkiye Geneli

bayiz

🌱Yeni Üye🌱
Free çalışacak Web Tasarım Uzmanları Aranıyor.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: adobe.

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: İki arkadaş arıyoruz.
1. Arkadaşta aradığımız özellikler.

Web arayüzü geliştirme konusunda tecrübeli,
Bizzat kendi tasarımlarını ve portfolyosunu sunacak,
HTML ve CSS konusunda bilgili, Yönetim panelli site yapabilen, grafiği güçlü.

2. arkadaşta aradığımız özellikler.

E-ticaret Sistemini çok iyi bilen, Php diline hakim. Seo Optimasyonu bilen.

Biz İstanbulda faaliyet gösteren "creative" bir reklam ajansıyız. Sürekli olarak "freelance" çalışacak arkadaşların başvurularını beklemekteyiz.

E-posta:yilmaz@cizgiajans.net

Telefon: 0530 300 25 82

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Baxo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mailimize olumlu veya olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim.

ademgrafik

🌱Yeni Üye🌱
bu mail adresi daha önce van belediyesi logo yarışmasında grafikerleri dolandıran çizgi ajansınmı hala grafiker arıyorsunuz :) enayi bitti akıllı verelimmi

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
uğraşma bence bayiz nickiyle bunlar istanbul bayrampaşada dolandırıcı bir ajans bu siteyide grafikerlerin emeğini dolandırmak için kullanıyorlar.
bazı insanlar emeğini satar
bazı insanlarda
satılık emeği
sömürmeğe çalışır

bunlarda o kadar düşmüş adını sizler koyun

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Daha önceden kötü tecrübeler yaşamış arkadaşların durumu bildirmesi güzel teşekkürler arkadaşlar.

bayiz

🌱Yeni Üye🌱
uğraşma bence bayiz nickiyle bunlar istanbul bayrampaşada dolandırıcı bir ajans bu siteyide grafikerlerin emeğini dolandırmak için kullanıyorlar.
bazı insanlar emeğini satar
bazı insanlarda
satılık emeği
sömürmeğe çalışır

bunlarda o kadar düşmüş adını sizler koyun

Zeka yaşınız yerlerde sürünmekte. gerizekalı kimi dolandırmışız bizde burda hakaret ediyorsun.
Adi şerefsiz, sen bir insana dolandırıcı dediğin zaman başına neler geleceğini biliyormusunuz. Yerini tespit ettim. Sultangazidesin. Avukatım hakkınızda dava açacak en kısa sürede. Hazır olun....

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
Zeka yaşınız yerlerde sürünmekte. gerizekalı kimi dolandırmışız bizde burda hakaret ediyorsun.
Adi şerefsiz, sen bir insana dolandırıcı dediğin zaman başına neler geleceğini biliyormusunuz. Yerini tespit ettim. Sultangazidesin. Avukatım hakkınızda dava açacak en kısa sürede. Hazır olun....

iyide avukatınız yazdığınız hakaretlere ne diyecek :)

garipbiri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hernevidizayn.com
bazı sitelerde ev adresimi vererek evimi basıcanızı söylemişsin öle bir delikanlı göremiyorum karşımda gazi mahallesi burası ev basmak için toto ister kimseyi savcılığada vermem kimseden de korkmam paçan yiyorsa gazi mahallesindeki evimin adresini zaten biliyorsun. bayiz nikli efendi buraya gelmeyeninde diycem ama seviyenede düşülmezki