Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmanızın yorumlanmaması neden bu kadar gücünüze gitti anlamadım ama açtığınız konuyu kaldırma gibi bir yetkinizin olmadığını bilecek kadar tecrübeli bir üye olmalısınız.
Sabrın sonu sağlıklı forum kullanımı... Kolay gelsin.
Çalışmanızın yorumlanmaması neden bu kadar gücünüze gitti anlamadım ama açtığınız konuyu kaldırma gibi bir yetkinizin olmadığını bilecek kadar tecrübeli bir üye olmalısınız.
Haklısın aslında. Siyah zemine beyaz yazsaydım daha iyi algılanabilirdi. Ben zemin dokusunun yazı üzerindeki etkisini kullanmak için böyle bir zemin kullandım.
hoş olmuş emeğine sağlık zemindeki görsel yerine siyah bir zemin kullanabilir, yazı rengini kırmızı yada beyaz yapıp hafif açılı bir şekilde konumlandırabilirsin
Olayın farkındayım Dilara. Ama içime sinmiyor beyaz renk (veya çok açık renkler) Kireç hissi uyandırıyor beyaz olunca ama takdir edersin ki bunlar "taş" Tipografik anlamda, bir kusur görünmüyorsa gerisi önemli değil benim için. Farklı zeminlerde deneyerek farklı sonuçlar alırım.