Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand beyaz alanı büyütmek

seco007

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben freehandi açınca beyaz bir alan varya onun büyüklügünü 2 veya 4 katına çıkarmak istiyorum bunu yapabilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz

Benzer konular

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
Görsel olarak büyütmek için büyüteci kullanman gerek. Ama sayfayı ebat olarak büyütmekse sorunun o zaman Window>Document panelinden custom veya hazır sayfa ebatlarını kullanabilirsin...

seco007

🌱Yeni Üye🌱
Görsel olarak büyütmek için büyüteci kullanman gerek. Ama sayfayı ebat olarak büyütmekse sorunun o zaman Window>Document panelinden custom veya hazır sayfa ebatlarını kullanabilirsin...

cevabın için teşekkür ederim ama benim demek istediğim sayfanın bulunduğu beyaz alanı büyütmek

seco007

🌱Yeni Üye🌱

cevabın için teşekkür ederim ama benim demek sayfayı büyütmek değil sayfanın bulunduğu beyaz alanı büyütmek

mac_ist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.matbaa.org
cevabın için teşekkür ederim ama benim demek sayfayı büyütmek değil sayfanın bulunduğu beyaz alanı büyütmek

Onu büyütmen imkansız. Ama çalışma sisteminde ne var bilemiyorum. İçerik hakkında bilgi verebilirsen alternatif bir yöntem önerbiliriz belki. Örneğin %10 ölçekli çalışma gibi. Arka planı büyütmek yerine işi ufaltmak isteyebilirsin belki...