Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben freehandi açınca beyaz bir alan varya onun büyüklügünü 2 veya 4 katına çıkarmak istiyorum bunu yapabilirmiyim lütfen yardımcı olurmusunuz
Görsel olarak büyütmek için büyüteci kullanman gerek. Ama sayfayı ebat olarak büyütmekse sorunun o zaman Window>Document panelinden custom veya hazır sayfa ebatlarını kullanabilirsin...
Görsel olarak büyütmek için büyüteci kullanman gerek. Ama sayfayı ebat olarak büyütmekse sorunun o zaman Window>Document panelinden custom veya hazır sayfa ebatlarını kullanabilirsin...
Onu büyütmen imkansız. Ama çalışma sisteminde ne var bilemiyorum. İçerik hakkında bilgi verebilirsen alternatif bir yöntem önerbiliriz belki. Örneğin %10 ölçekli çalışma gibi. Arka planı büyütmek yerine işi ufaltmak isteyebilirsin belki...