Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand' de :) Kartvizit Çalışmam

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
KartViziti Çalışmam :)

Arkadaşlar Frehand Yeni Başladım :) yani Acemiyim :)

Bir bakın sizce Nasıl Olmuş Gökhan abi Volkan Abi Horus Abi :) Özellikle Sizin Yorumunuzu Bekliyoruım :)

15ik8.jpg

Yakında :)

kartjk3.jpg

Logomuzu Koydum :D Çalmasınlar Die :D:D:D:​

Benzer konular

rasput_in

🏅Acemi Tasarımcı🏅
acımasız bi eleştiri olarak algılama ama olmamış gibi logo kötü yok gibi renginden şekline kadar kötü karelerden oluşan tasarım paintte yapılmış gibi biraz yapılmış işleri izle netten araştırıp ve bence daha esnek geometrik şekiller ve daha sıcak renkler kullan logoyuda bi imajla desteklesen iyi olcak gibi....

MustafaaLperen

🌱Yeni Üye🌱
konsept olarak bana sorarsan bu tür olaylarda daha şekil bi çalışma olması lazım
arkaplanın siyahlı kartvizit sahibini bazı durumlarda kafadan 1-0 geride başlatabilir.kartvizit bana sorarsan kişinin işiyle imge koymaktan başka sade ve manalı şekilde iletişim adresim budur demekte olabiliyor.
deviantart.comda biraz örneklere bakarsan beni daha iyi anlayabilirsin.
anahtar kelime : "business card"

rukiş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ewt bencede ya kartvizit dediğin çok kalabalık olmaz gelçi kuruma göre değişir ama nereye bakıp nereyi okuycamı şaşırdım

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım freehand de yeni olmana ve acemi olmana rağmen bence gayet başarılı bir çalışma... eleştirileri görüpte hiç moralini bozma... sadece ufak tefek teknik hatalar var o kadar... tasarımsal yönü beni bağlamıyor çünkü görecelidir ve tamamen kişilerin zevkine kalmış... teknik eksikliklere gelince.. birincisi kartvizit çalışması yaparken kesimden itibaren her taraftan 0.5 cm yani yarım cm içerlerden çalış.. örneğin 8 x 5 cm lik bir kartvizit çalışıyorsan aynı dikdörtgenin içine 7 x 4 cm lik bir dökdörtgen daha aç ve ikisini tam ortala.. 7 x 4 cm lik alanın içine çalış ve o alanı taşırmamaya gayret et.. Adres kısmını daha derli toplu yapabilirsin o gereksiz çizgileri koymana gerek yok... cep telefonunu şahsın ünvanının altına yazarsın, adres kısmının altınada sabit telefonu yazarsın dolayısıyla adres kısmında daha geniş yer kalmış olur... birne yanlış görmüyorsam renk skalanda rgb renkler var... kesinlikle rgb renklerle çalışma yoksa ilerde başına çok büyük dertler alabilirsin... sonuç itibariyle azmin kırılmasın çalışmaya devam..

shylaa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:(:( Daha Guzel Olabilirdi Diye Dusunuyorum:(

shylaa arkadasima katiliyorum :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Olmaz olmaz bir durum, göremedim, kullanilabilecek bir kartvizittir. :p

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sylaa arkadasima katiliyorum :(

irdak

🌱Yeni Üye🌱
eminim dahada güzellerini yapabilirsin... bu olmamış

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
üzerinde biraz daha çalışman gerekli. ama yine de yeni olmana rağmen iyi çalışma olmuş

ayışığı

🏆Pro Tasarımcı🏆
''intiyaz''sahibi yanlış yazılmış.ilk gözüme o çarptı...

oktayilkim

🌱Yeni Üye🌱
slm

bende yeni başladım freehand' e yorum değil de işin zevkli olduğunu belirtmek istedim bence tasarım gibi zevkli bir iş daha olamaz.. kolay gelsin

basaktan

🌱Yeni Üye🌱
başak

ArkadaŞlar Ne Olur Yardim Edİn Bana..Ödevİm Var.freehand Programindan AfİŞ,cd KapaĞi Ve Kİtap KapaĞi Hazrilamam Gerekİyor.bana Yardim Edİn.ben Bİlmİyrm.sİz Yardimci Olursaniz Benİm Yerİme Yaparsaniz Basİt BİŞey Çok Memnun Olurum:)))pleaseee

melankolik-z

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık olmuş arkadaşım ya daha iyi olabilirdi :)

delyy

🌱Yeni Üye🌱
cocuk yuvası kartı gibi :) şaka şaka ama sanırım sende beyenmemişsindir

nilaylaylaylom

🌱Yeni Üye🌱
Çalışman fena değil.ama yazıların yerleşim şekli ve font seçimin kötü. Yazılar birbirine çok yakın duruyor, ayrıca çok kenarda kalmış. Yazıların 5mm dışadan başlamalı.Adres bilgileri 7-8 punto, isim ve kurum adı 10-11 punto civarı olsa iyi olur. Ayrıyeten tasarımdan bahsediyorsak, daha özgün fontlarla çalışmalısın. İşin daha güzel görünür.

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tüm Yorumlar İçin Teşşekür Ederim Ama Freehand Yeni başladım Kendimi Zamanla Geliştirecem

zero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazı karakterlini ve rengini şeklini v.s değiştir güsel olmamışş......ve yazılar hep birbirini içene girmişş çok kalabalık insanı okuyası gelmez :D

serdem

🌱Yeni Üye🌱
yeni başlamana karşın idare etsede hizalamalarında çok hata var
adreslerin sağ sol ve altındaki paylar eşit değil
ayrıca logonda çok kötü çok sıradan bayaaa yani. başarılar

deiem29

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım alttaki siyah renkle şekiller de oynama yaparsan birazda font üzerine calışırsan bence daha güzel olabilir ama ben ce daha sade ve anlaşılır olması lazım.