Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand de pdf yaptığımda ebat küçülüyor

deray

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,

Freehande çalıştığım bir dosyayı pdf yaptığım zaman dosyanın ebadı pdfde küçülüyor.

Özellikle büyük ebat dosyalarda (tabela, pano... vb) karşılaştığım bir sorun..
aynı ebatta pdf yapabilmesi için ne yapmam gerekiyor.. Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim...

Benzer konular

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet aynı sorunla bende karsılasıyorum. çalışmayı başka programda (illustrator veya corel gibi)açıp büyütüp ordan pdf yapmak zorunda kalıyor.Eğer başka çözümü varsa öğrenirsek çok iyi olucak. hatta şu hatayı verıyor freehand " the document could not be exactly reproduced because it contains custom or postscript fils or strokes eps files , pages larger than 45 , or paths with more than 5,000 points". İnşallah bi çözümü vardır.. teşekkürler

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar,

Freehande çalıştığım bir dosyayı pdf yaptığım zaman dosyanın ebadı pdfde küçülüyor.

aynı ebatta pdf yapabilmesi için ne yapmam gerekiyor.. Çözüm için yardımcı olursanız sevinirim.

Düzgün bir PPD seçerseniz 5 metrakareye kadar PDF yapabilirsiniz.

evet aynı sorunla bende karsılasıyorum. çalışmayı başka programda (illustrator veya corel gibi)açıp büyütüp ordan pdf yapmak zorunda kalıyor.Eğer başka çözümü varsa öğrenirsek çok iyi olucak. hatta şu hatayı verıyor freehand " the document could not be exactly reproduced because it contains custom or postscript fils or strokes eps files , pages larger than 45 , or paths with more than 5,000 points". İnşallah bi çözümü vardır.. teşekkürler

Freehandin destekledigi Nokta sayısı 3000 den fazla oldugu için bu sorunu yaşıyorsunuz. AI de açmak dogru yöntem.

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar Photoshop ve Illustrator ve Corel artık geliştikce baskı dijital ve baskı makinalarıda gelişti bu nedenle Frahand artık işlem yapmak zorlaşıyor

eğe ben bu tür işlem yapcaksam çalışmada yazı varsa convertlerim ve Ai olarak Photoshop ve Illustrator ve Corel bu programlara çekerim ama sizin tercihiniz

Kolay Gelsin

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar,

Frehand da pdf yapacaksanız Export dedikten sonra ekrana gelen pencere Format yerinden PDF seçin ondan sonra Setup tıklayıp ordaki işlemleri yapabilirsiniz

Kolay Gelsin

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm peki Freehanddeki çalışmayı Ai kaydedip corele alınca, corelde müdahale etme şansım olcak mı ?

xpcd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin müdaheleden kastınızı bilmiyorum ama ben corel'i tam bilmiyorum biliyorum desem yalan olur Corel bilen bir arkadaşımız yardımcı olur inş. Photoshop ve Illustrator bunlarda evet müdahale olur