Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand de yükesek çözünürlükte jpeg yapmak

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehand de yaptığım jpeg resimleri çok düşük çözünürlükte oluyor
çıktı alınca yazılar okunmuyor
nasıl yüksek çözünürlükte jpeg yapabilirim
çözünürlüğü yükseltebilceğim bir yer var mı?

Benzer konular

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
başlık yanlış olduğu için düzelttiğimi sanarak yanlışlıkla açmışım yüksek yazacağıma yükesek yazmışım aramada çıkmaz diye düzeltmek isterken olmuş
lütfen üslubunuza dikkat ederek rica ederek cevaplar yazınız ne demek ne yaptığınızı sanıyorsunuz felan sizinde başınıza gelebilir farkında değilim forum kurallarını da iyi okuyorum link atmanıza gerek yok

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
başlık yanlış olduğu için düzelttiğimi sanarak yanlışlıkla açmışım yüksek yazacağıma yükesek yazmışım aramada çıkmaz diye düzeltmek isterken olmuş
lütfen üslubunuza dikkat ederek rica ederek cevaplar yazınız ne demek ne yaptığınızı sanıyorsunuz felan sizinde başınıza gelebilir farkında değilim forum kurallarını da iyi okuyorum link atmanıza gerek yok

Ben gayet saygılı bir şekilde yanlışınızı belirterek size yardımcı olmaya çalıştım.
Yanlışlık yapabilirsiniz tabiki. Fakat benim üslubumda bir yanlışlık göremiyorum.
Grafikerler.net bir aile gibidir. Bir dayanışma mevcut burada.
Kim olursa olsun...

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afedersiniz
yanlışlıkla size cevap yazmışım kusura bakmayın çok özür dilerim başka biride aynı şekilde uyarmak istemiş ama düzelttiğim başlık altına yazmış alaycı bir tavırla siz yazdınız sanaraka size yazmışım kusura bakmayın tekrar pardon

erhanseyis

🌱Yeni Üye🌱
export komutunu verdikten sonra setup açılır butonu var ordan dpı değerini yükseltebilirsin
ama çok sağlıklı bir yöntem değil
ben gazeteye bulmaca gönderiyorum çalışmayı freehand de yaptıktan sonra 330 dpı gönderiyorum ama bozuk çıkıyor.
cumhuriyet gazetesinin cuma günkü eğitim ekinin en arka sayfasında akıl oyunları bölümüne bak istersen bilgi edinmiş olursun

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
export penceresinin altında setup yazan butona tıklayarak ordan dpı ayarlıyabilirsin:
selected object only kutucuğunu işaretlersen yanlızca seçili objeleri export eder diğer objeleri görmez.
eğer boyut çok büyükse freehand export da çok büyük sorun oluyo. corel biraz daha export da sorunsuz bi program sanki:)
kolay gelsin arkadaşım...