Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand için hangi dosya tipine exportlamalı

Lex

🌱Yeni Üye🌱
corelde kaydetmiş olduğum(.cdr) bir logoyu freehand te kullanmak için hangi dosya tipine exportlayacağım.(eps,jpg,....falan) tabii ki görüntü kaybı yaşamadan..

Lütfen bana yardımcı olun.Teşekkürler

Benzer konular

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
vektötrel çalışma ise ai olarak export yaparsan açabilirsin.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
vectörleri - eps
resimleri - tiff
olarak, ayrı ayrı kayıt etmende fayda var..

emrahdemirci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence

Bu konuda eski çalıştığım bir işyerinde çok sıkıntı çekmiştim. Biz o zamanlar *.swf şeklinde kaydediyorduk. En sıkıntısız çözüm bu oluyordu.

Saygılarımla
----------------------------------------------------------

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda eski çalıştığım bir işyerinde çok sıkıntı çekmiştim. Biz o zamanlar *.swf şeklinde kaydediyorduk. En sıkıntısız çözüm bu oluyordu.

Saygılarımla
----------------------------------------------------------

Eminmisiniz?... :S ya bu yöntem çok şaşırtıcı yada siz şaşırdınız :) swf nin hangi fotmat olduğunu biliyormusunuz?

NUMBER_ONE

🌱Yeni Üye🌱
şimdi arkadaşlar ben size güzel bir bilgi vereyim
coreldeki belgenizi açın sonra save as deyin nereye kaydedip ne ad verecekseniz ayarlayın sonraaa versiyondan ver. 8 i seçin (8 bidi yazan değil ver. 8 yazan)
sonra versiyon yazan yerin yanında advenged seçeneği var onutıklayın karşımıza gelen pencerede caps ta işaretlediğim yerlerdeki kutulardaki tikleri kaldırın ve ok deyin kayın edin freehande gelin sayfadayken import deyin iş karşınızda

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
vectörleri - eps
resimleri - tiff
olarak, ayrı ayrı kayıt etmende fayda var..

vektörel çalışmalarda bende bazen eps olmuyor ai oluyor ai olmadığı zamanda eps oluyor :) bunun sebebi varmı sence??Degrede falan olmayan çalışmalar için soruyorum. Bazende File optimization seçeneklerini kaldırıp corel 8 olarak kaydedip açtığım zamanlara oluyor.