Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand ile yaptıgım çalışmada resimler görünmüyor

kırmızıoje

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilginç şimdiye kadar benim başıma gelmedi.
bende olursa sizin sayenizde öğrenmiş oldum.
teşekkür ederim.

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar, bir resmi freehand'de sayfaya taşıdığınız zaman o resmi EMBED yap-ma-ma-nı-zı öneririm.. Embed ettiğiniz zaman, o freehand dökümanını açmak istediğinizde ya da açtıktan sonra makineyi aşırı kasarsınız.. hatta katalog montaj sayfası gibi birçok imajın olduğu dosyalarda makineyi kilitleyebilirsiniz de (PC için ;) ) Corel Embed yapabiliyor belki, ama o dosyada çalışmak işkence gibi. bi müşterimiz matbu evrakları için tabelacıda kullandığı logoyu bize corel dökümanı olarak getirdi.. sırf dosyayı açmak için corel kurdum makineye (ne iğrenç bişe yhaa) dosya açılıncaya kadar 2 kez program kilitlendi.. içinde de 6x2 m tabela ve resimler, logo vs vardı.. EBMED bu yüzden pek önerilmez. bende önermem :)

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resimler yok

merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum fakat biraz farklı
şöyle ki; links bölümünden resimleri seçip gösteriyorum
dosyamı kaydediyorum ancak kapatıp tekrar açınca resimler yine gözükmüyor?
bütün çalışmayı yeni bir belge içine taşıdım
tek tek kopyaladım yapıştırdım
resimleri yine links bölümünden seçtim, gösterdim, kaydettim, kapattım, açtım yine gözükmüyorlar
çıldırıcam biri bana yarım etsin

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
embedle embedle embedle embedle embedle embedle embedle embedle embedle embedle embedle baskıda hiç bir sorun yaşamazsın emin ol, embedle ve baskıya göndeer;)

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben embedin bazn sorun çıkarttığını düşünüyorum..Gülü seven dikenine katlanır.Ben de freehandi çok seviyorum..Çalıştığım dökümanı save edip kapatmadan önce Collect for output yapıp öyle kapatıyorum..Dökümandaki tüm resimleri ve fontları bir klasörde topluyor.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Freehand gibisi yok:) En iyi çözüm yolu bence File menüsünden ''collect for output '' .

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehand kullanıcılarının dikkat etmesi gereken en önemli husus resim dosyalarıdır...
çalışmanızı save ettiğiniz klasörün içine resimleri tiff dosyalarını dikkatlice kaydetmeniz gerekir.. Bunun aksi bir durum olduğunu farz edelim farklı klasörlerden resimleri çağırmş olalım
iki şekilde sorunu çözmemiz mümkün
1. Collect for output (Çıkış İçin Derleme)
2. Edit Menüsünden Link bölümüne giriyoruz ve resimlerimizi embbed gömüyoruz..aynen coreldeki gibi dosya içine alıyoruz.. budur.. Corel direkt embbed eder freehand istersen bunu yapar ...