Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand te.html :)

zombie

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.forum-tolgahansayisman.net
sevgili arkadaşlar freehand te.html yapabilioruz bilmiyen arkadaşlara müjdeler olsun.. ( bakın burada hepimiz kardeşiz grafikeriz paylaşalım :D daha freehand te flash yapmayı anlatcam )

arkadaşlar yazdığınız yazılar veya resimler freehand de web sayfanıza index atcaksınız dert etmeyin zombie geldi

herbişey hazırlandıktan ve yazılar convertlendikten sonra ( tambir baş belası komuttur kendisi ) file --> publish as html ye tıklıorsunuz save as html diyorsunuz ( sayfa bir müddet beyaz kalabilir endişe yok ) sonra herşeyi kapatın fazlalık yapmasın masa üzerinde bi süpriz var freehand html.Output yazan bi dosya var aaa one deyip bi bakın süpriiiz sayfanız html index olmuuşş ayy çok sevindim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya dediğin olayı aynen tekrar ettim ama bana yeniden deneyin penceresi çıkıyo acaba bende mi bi sorun var yoksa eksik bişeyler mi var
anlamadım

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam abi hallettim masaüstünde beni bi süprüz bekliyo muş haberim yok :)

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya kusura bakma ben herkese abi diyorum
yani alışkanlık neyse kusura bakma ABLA

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya kusura bakma ben herkese abi diyorum
yani alışkanlık neyse kusura bakma ABLA

utkuceylan

🌱Yeni Üye🌱
Selam zombie ben d aynı işlemi yapıyorum herhangi bir problem yok ama oluşan dosyayı ftpye yükleyip linkini verdiğimde görseller çıkıyor ama yazılar beyaz katman olarak çıkıyor ??? Bu nedir yardım edebilir misin?