Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand'de Geometri testi hazırlama

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlarfreehandde ossye yönelik geometri sorualrı hazırlamak istiyorum.Tavsiye edermisiniz ? Yoksa bu işin piri hangi programdır.Freehand de, corelde olduğu gibi mathtype nesnesi , çalışma alanına eklenebiliyor mu? Tavsiyelerinizz için tşkler.(Buna benzer başlığı corelde de açmıştım umarım moderator arkadaşlar kızmazlar)

Benzer konular

cemilonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilisimtasarim.com
Freehand'de yapabilirsin. Ancak frehand'e mathtype öğesini alamazsın. Ve çalışma dosyalarının boyutu yüksek olur hem seni hemde pc'yi kasar.

İlk defa başlıyorsanız. QuarkXpress kullanmanızı tavsiye ederim. QuarkXpress Mathtype ile uyumlu çalışır. Dizgi programıdır. Yardımcı olarak Freehand'de çizdiğiniz bir geometrik şekli QuarkXpress'de kullanabilirsiniz. Yani QuarkXpress'de soruları yazarsınız. Freehand'de çizersiniz. Mathtype'da ise formülleri yazarsınız.

Çok karmaşık yada zor görünebilir. Ancak profesyonel bir çalışma bu şekilde çıkıyor. Yayınevlerinin büyük bir kısmı bu şekilde baskıya hazırlıyor işlerini.

Son düzenleme:

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
bayrampaşada bir yayıncı firmada çalışmıştım. Soru bankaları ve kitapları çıkarıyorduk. ben ve birkaç arkadaş freehandde şekilleri çizerdik, diğer arkadaşlarda orada quark xpress ile sayfa mizanpajlarını yapardı. formülleri de mathtype (ya da onun gibi bi programla) hazırlayıp quark xpresste yerleştiriyorlardı.