hazır olan hiçbşi yok karakterler de pen le çizildi zaten
yeni başladım kursa corel, freehand ve photoshop öğrendim illustratora da yeni başladım
yaptığım çalışmaları paylaşmak istedim iyi yada kötü yorum yapılınca daha çok dikkat ediyorum:wink:
Konuyu 2 hafta once actınız. yukarıda da belırtıldıgı gıbı kursa yenı basladınız. ılerleyen mesajlarda "kursa yenı basladıgım zaman yapmıstım bu calısmayı" dıyorsunuz, 2 hafta sızın ıcın bayaa uzun bır zaman dılımı sanırım... dahası benım sordugum soruya "sanırım"lı bır cewap verıyorsunuz, dahası skyfoxun da belırttıgı gıbı "cızıldı" dıyor "cızdım" dıyemıyorsunuz.
Amacımız sızın acığınızı bulmak degıl. Tamamıyla kendı calısmanız oldugunu da bıze ıspatlamak zorunda degılsınız ama bızımde zamanımızı calmak durumundasınız.
2 yıllık eğıtımım 1 yıllık tecrubem war, calıstıgım yerdekı tum grafık ıslerını kendı basıma yapıyorum bı ustum yook ama ben kendıme grafıkerım demıyorum... olmadıgımın farkındayım.... sırınlerı jpg ustunden bende cızerım, pen toolu ıyı olan herkes cızer, ama bunu yapabılmek sızın oldugunuzu gostermez, kendınız yapmayıp "penle yapıldı (yaptım), oluyormu?" demek ıse zaten ıcler acısı...
Kolay gelsın...