Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand'de tif yapmakta sorun yaşıyorum

melsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehan Mx'de 1x1,5 m boyutlarında bir afiş hazırladım. üzerinde sadece bir resim var birde yazılarda drop shadow uyguladım. Tiff yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. karmakarışık çizgilerden oluşan bir sayfa çıkıyor karşıma sorunu anlayamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz lütfen.baskıya göndermem lazım.

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Baskıya pdf olarak gönderebilirsiniz... İlla tiff olacaksa, buraya ekleyin işinizi neler yapabiliriz bakalım. Gerçi Pdf yi photoshopta tiff yapabilirsiniz. Sonra freehand de son kontrolleri yapabilirsiniz, emin olmak için.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
freehan Mx'de 1x1,5 m boyutlarında bir afiş hazırladım. üzerinde sadece bir resim var birde yazılarda drop shadow uyguladım. Tiff yapmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. karmakarışık çizgilerden oluşan bir sayfa çıkıyor karşıma sorunu anlayamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz lütfen.baskıya göndermem lazım.

afişi Freehand'de gruplayın, seçin ve File menüsünden Export seçeneğine ulaşın, çıkan pencerede dosya tipini (Format) tiff olarak belirleyin, selected object only kutucuğunu işaretleyin, yandaki setup butonunu tıklayın, çıkan pencerede resulation 300, antialiasing 2, Ekstra renk kullanmayacaksanız Include Alpha Channels i ve color depth 8 olarak işaretleyin, onaylayın.. Bu işlem çok uzun sürebilir ve sonuç tam olarak istediğiniz gibi çıkmayabilir... Dokümanı Photoshop'ta açıp inceleyin

sayglarımla

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
dökümanı convert yaptıktan sonra,eps olarak kaydedip,photoshopta açarak tiff'e çevirirseniz sorun olmayacaktır.

byzeyd

🌱Yeni Üye🌱
bence en sağlıklısı, belgeyi pdf e çevirmen ve daha sonra photoshopta tiff olarak kaydetmendir.

mustafha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
diğer arkadsların dedığı gibi 600dpi da pdf olarak orjınal boyutlarında kaydetmende sorun olmuyacakdır devamlı baskı yaptğımdan bılıyorum sorun olmaz :)

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
1x1,5 mt matbaada nasıl basılıyor acaba tam anlayamadım. Yok dijital baskı olacaksa, baskıcıda mutlaka fhmx vardır..Öyle yollasanız olmuyormu