Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehan'de export

rukiye123

🌱Yeni Üye🌱
freehand'de yaptığım çalışmaları export'tan jpeg olarak kaydedettiğimde dosyanın içindeki bütün sayfaları da ekliyo tek sayfanın jpeğini almam için ne yapmam gerekiyor

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
freehand'de yaptığım çalışmaları export'tan jpeg olarak kaydedettiğimde dosyanın içindeki bütün sayfaları da ekliyo tek sayfanın jpeğini almam için ne yapmam gerekiyor

Öncelikle almak istediğin kısmını seç, sonra export de, orada aşağıda sadece seçili olanı al diye bir ibare vardır (ingilizce) ona tıklarsan sadece senin istediğini almış olursun :wink:
Saygılar

Son düzenleme:

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Öncelikle çalışmanın freehand içindeki sayfa alanının dışında olmamasına dikkat et, daha sonra istediğin alanı seç ctrl + shift + r ile Export et,Dosya adını yaz, kayıt türünü zaten jpg yapcaksın, ve kayıt türünün altında "select objets only" kutucuğunu doldur kaydet, kolay gelsin :)

rukiye123

🌱Yeni Üye🌱
=) ama olmadıı seçtim ''all '' seçili haldeyde yanında olanı seçtim sayı değerini 1 yaptım sonuç olumsuz

rukiye123

🌱Yeni Üye🌱
hllyyc sizin önerdiğinizi de deniyordum ve birşey farkettim ''select objets only" bu seçenek aftif halde değil hangi dosya tipini seçersem olmadı

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
freehand.png

bu şekilde sorun olmaz

rukiye123

🌱Yeni Üye🌱
yaptım teşekkür ederim çalışmayı seçmemişimm=)