Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar Freehand e jpeg formatındaki hiç bir resmi açamıyorum disk hatası veriyor. Sorunun ne olduğunu anlayan varmı ? Baya bana sıkıntı veriyor. Her resmi illa gidip TİFF yapmam gerekiyor.
import la açıyorum ve jpeg resimlerimin hiçbirini açmıyor. Sadece bir iki tanesi değil. Ne import yapıyor nede open yapabiliyorum. Disk hatası veriyor.
import la açıyorum ve jpeg resimlerimin hiçbirini açmıyor. Sadece bir iki tanesi değil. Ne import yapıyor nede open yapabiliyorum. Disk hatası veriyor.
arkadasım yeni bir sayfa ac ve orda import etmeyi denesene bu benimde basıma geldi tam nedenini bilmiyorum dosyayla ilgili bir sorun sanırım ben yeni sayfa actım tüm calısmamı o sayfaya tasıdım ve sorunum çözüldü umarım sendede çözülür iyi çalışmalar
Bence ya çakışma yapan bir durum var yada virüs bulaşmıştır. Vaktin varsa; bence programı komple kaldır ve yeniden yükle Ozaman düzelir gibi geliyor; bazen yapar öyle Saygılar
yeni sayfa açtım onla iligi değil. Tek yapmadığım ve benim de tahmin ettiğim şey programı kaldırıp tekrar yüklemek onu yapmam gerekiyor sanırım belki düzelir. Yardımlarınız için teşekkür edirm. Zaman ayırdığınız içinde.
çalıştığınız dökümanın bulunduğu klasör isimlerinde ya da resim isimlerinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin..bu sorunu genelde türkçe karakterler yüzünden çıkartır.