Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehande jpeg sorunu

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar Freehand e jpeg formatındaki hiç bir resmi açamıyorum disk hatası veriyor. Sorunun ne olduğunu anlayan varmı ? Baya bana sıkıntı veriyor. Her resmi illa gidip TİFF yapmam gerekiyor.

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Jpg resimlerde problem olabilir.
Jpeg leri importmu ediyorsunuz yoksa open ile açıyormusunuz?

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
import la açıyorum ve jpeg resimlerimin hiçbirini açmıyor. Sadece bir iki tanesi değil. Ne import yapıyor nede open yapabiliyorum. Disk hatası veriyor.

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
import la açıyorum ve jpeg resimlerimin hiçbirini açmıyor. Sadece bir iki tanesi değil. Ne import yapıyor nede open yapabiliyorum. Disk hatası veriyor.

arkadasım yeni bir sayfa ac ve orda import etmeyi denesene bu benimde basıma geldi tam nedenini bilmiyorum dosyayla ilgili bir sorun sanırım ben yeni sayfa actım tüm calısmamı o sayfaya tasıdım ve sorunum çözüldü umarım sendede çözülür iyi çalışmalar

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ya çakışma yapan bir durum var yada virüs bulaşmıştır.
Vaktin varsa; bence programı komple kaldır ve yeniden yükle
Ozaman düzelir gibi geliyor; bazen yapar öyle :p
Saygılar

barcomac

🌱Yeni Üye🌱
yeni sayfa açtım onla iligi değil. Tek yapmadığım ve benim de tahmin ettiğim şey programı kaldırıp tekrar yüklemek onu yapmam gerekiyor sanırım belki düzelir. Yardımlarınız için teşekkür edirm. Zaman ayırdığınız içinde.

bengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalıştığınız dökümanın bulunduğu klasör isimlerinde ya da resim isimlerinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin..bu sorunu genelde türkçe karakterler yüzünden çıkartır.