Önerilerin için teşekkürediyorum creedwar.
Ben'i düşündüğünüz için duygulandım Sağolun.
Daha önce işyeri açmıştım askerden gelince 1993 yılında 2 sene çalıştırdım ve sonunda kapattım.
İşyeri çalıştırmak banagöredeğil zor olay. Müşteri potansiyelimde yok zaten okadar.
Kendime kısacası patronlukta güvenemiyorum.
Şimdilik çalışabileceğim bir işyeri arıyorum.
Grafik tasarım, aplikasyon, digital baskı, atölye yardımcılığı veya dışmekan tabela montaj yardımcılığı gibi işlerde çalışabileceğim.
Bu işin okulunu bitirmediğim için adamakıllı biryere giremiyorum.
Tahsilim ve sertifikam yok.
Çok ta profesyonel değilim bildiklerim konusunda (kendime göre).
Yinede moralimi bozmuyorum,
hayata olumlu ve pozitif bakmayı öğrendim,
bu yaşıma kadar yaşadıklarım sayesinde.
Bu buhranlı günlerimde neredeyse 3DSMAX ı baya öğrendim,
sizde görmüşsünüzdür ilk yaptığım çalışmayı forumda paylaşmıştım.
Biraz Flash öğrendim birazda dreamweaver.
Bu krizde bunalıma giren işi bırakan arkadaşlar oldu forumda, onlara bile bu durumdayken moral verdiğime inanıyorum.
Şimdiki durumumu anlatsam, belkide çoğu insan intihar falan ederdi benimyerimde olsa
1-Babam 2002 de 12 senelik böbrek hastalığına yenik düştü, sırf döner sermayeye para yatıramadık diye.
2-Annem zaten sık raslanmayan bir romatizma çeşidi olan ROMATEİT ARTEİT denilen iltihaplı eklem romatizması
hastasıydı şimdi birde 5 senedir en tehlikelisinden cilt kanseri ile boğuşuyor.
3-Beş aydır ev sahibine kiramı veremedim iş bulamadığımdan 1 Aylık kira bedeli 450 tl.
4-Kredi kartı 1.780 tl. askari ödemesini iki gün sonra ödeyemezsem haciz gelecek.
5-Benim oğlan Ellerinizden öper 12 yaşında allerjik astım hastası çoğu zaman acile zor yetiştiriyorduk kaybettiğimi düşünüyordum, mosmor kesiliyordu hastanede kavga ediyorduk personellerle. Allahtan şimdi daha iyi.
6-Beş sene öceki maaşıma tamam dediğim halde 5 aydır iş bulamıyorum (istediğimde 800 tl)
Buna rağmen moralim ve hayata bakışım bozulmadı elbet herşey olacağıyere varır.
Elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum.
Ve başıma ne gelirse gelsin herşeye Bundada Bir Hayır Vardır diyerek hayra yoruyorum.
Sizinde başnızı ağrıttım.
Böyle uzun yazılar yazmayı sevmem ama beni patlattınız creedwar