Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance dergi tasarımı

grafikky

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ;
İstanbul avrupa yakasında yerel bir dergi için yardımcı grafiker aramaktayız. Dergimiz yoğun olarak çalışmadan dolayı yetiştirmekte zorlanıyoruz. Aylık yayınlanan dergimizde bizimle iş başı ücret karşılığı çalışıcak arkadaşlar aramaktayız.
LÜTFEN DERGİ KONUSUNDA DENEYİMLİ ARKADAŞLAR ÖRNEK ÇALIŞMALARIYLA BİRLİKTE BANA MAİL ATSINLAR.DENEYİMİ VE ÇALIŞMA ÖRNEKLERİ OLMAYAN ARKADAŞLARLA İLGİLENEMİYCEĞİMİZİ BELİRTMEK İSTERİM.
grafikyy@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

grafikky

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ilan günceldir. Mailimize cv ler düşüyor fakat iş örnekleri açılmayan arkadaşlar var dikkatinize yüklemleri yaparken özen gösterelim.

ssfbengu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firmanız ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim. Teşekkürler.

grafikky

🌱Yeni Üye🌱
İlan günceldir. TEKRAR YİNELİYORUM CV ARTI OLARAK BİR KAÇ İŞ ÖRNEĞİ GÖRMEMİZ ŞART YOĞUN İLGİ VAR TEŞEKKÜRLER BELİRLERDİĞİMİZ 3 İSİM VAR 2 KASIM SON GÖRÜŞMELER YAPILACAKTIR BİLGİNİZE

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ısrarla is ornegi isteyeceginize siz kimsiniz nesiniz, hangi krumsunuz bu yerel dergi nedir bi kaç ornek pdf koysanizda bizde bi gorsek kime ne is yapacağımızı.

s_dizmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Falanca sektördeyiz, ismimiz budur, şöyle bir dergi çıkartıyoruz veya çıkartmayı düşünüyoruz, yerimiz burdadır, şeklinde bir yazıda yazsaydınız iyi olurdu bence... (bunları açık açık yazmak yasak değildir.!)