freelance grafik tasarım
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Yaklaşık 7 yıldır grafik tasarımcıyım.
Çalıştığım programlar;
Adobe Photoshop CS5
Adobe İllustrator CS5
Adobe İndesign CS5
ve her ne kadar son zamanlarda kullanma ihtiyacı duymasamda (malum yerini illustrator aldı) Macromedia freehand mx
Seviyelerini yazmadım, şu programı şu seviyede biliyorum diyemeyeceğim..
3 aylık kurslardan çıkmış ya da henüz yolun başındaki grafikerlerin 10 tane programı alt alta sıralayıp hakimim, ileri seviyede demelerinden rahatsız olmaktayım. Bu mesleğe yıllarını, ömrünü vermiş insanlara hakaret olur diye düşünmekteyim..
İşime yarayacak kadar biliyorum bu yukarıda sıraladığım dört programı. Ucundan kıyısından bildiğim programları yazmadım...
Mümkünse 'bana kartvizit yap, yanına da logo hediye et' mantığındaki insanlar bana ulaşmasınlar..
Özellikle 'logoyu 50 tl ye yapar mısın?' zihniyetindeki insanlar hiç ulaşmasınlar.
Kaliteli, doğru brief veren, bu mesleği 'on dakikalık iş' diye hafife almayan insanlar ulaşsınlar.
Portfolyo'mu pm atanlar ile ya da mail adresimden ulaşanlar ile paylaşacağım..
sevgiler,
E-posta: altunokk@gmail.com
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Yaklaşık 7 yıldır grafik tasarımcıyım.
Çalıştığım programlar;
Adobe Photoshop CS5
Adobe İllustrator CS5
Adobe İndesign CS5
ve her ne kadar son zamanlarda kullanma ihtiyacı duymasamda (malum yerini illustrator aldı) Macromedia freehand mx
Seviyelerini yazmadım, şu programı şu seviyede biliyorum diyemeyeceğim..
3 aylık kurslardan çıkmış ya da henüz yolun başındaki grafikerlerin 10 tane programı alt alta sıralayıp hakimim, ileri seviyede demelerinden rahatsız olmaktayım. Bu mesleğe yıllarını, ömrünü vermiş insanlara hakaret olur diye düşünmekteyim..
İşime yarayacak kadar biliyorum bu yukarıda sıraladığım dört programı. Ucundan kıyısından bildiğim programları yazmadım...
Mümkünse 'bana kartvizit yap, yanına da logo hediye et' mantığındaki insanlar bana ulaşmasınlar..
Özellikle 'logoyu 50 tl ye yapar mısın?' zihniyetindeki insanlar hiç ulaşmasınlar.
Kaliteli, doğru brief veren, bu mesleği 'on dakikalık iş' diye hafife almayan insanlar ulaşsınlar.
Portfolyo'mu pm atanlar ile ya da mail adresimden ulaşanlar ile paylaşacağım..
sevgiler,
E-posta: altunokk@gmail.com