Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Freelance - İnternet üzerinden çalışabilecek grafiker aranıyor
GRAFİK TASARIM LİSANS MEZUNUYUM Freelance olarak da işler yapdım referans için mail atabilirsiniz.... Mail : kirk_hammett_28@hotmail.com İş konusunda yeterli tecrübem var Kullandığım Programlar Freehand İllustrator İndesign Photoshop
10 yıllık Baskı Öncesi ve Baskı Sonrası tecrubemle Grafık Tasarım yapmaktayım. Corel Draw, Photoshop, Freehand, Illustrator iyi olarak kullnadıgım programlardır. Ajans ortamında ve freelance olarak işler yaptım..
İllustrator, corel, freehand, photoshop, indesign, Quarkexpress programalrını biliyorum matbaa ve ajansda çalıştım hala dışardan çalıştığım şirketler. ulaşırsanız bana çalışabiliriz. kolay gelsin.. İsmail ÇOBAN grapiksel@hotmail.com.tr
dr. oktay duran anadolu meslek lisesi- grafikerlik ve fotoğrafçılık bölümünden bu sene mezun oldum. iyi derecede photoshop ve freehand biliyorum. üniversite ile birlikte freelance olarak çalışmak istiyorum ve size yardımcı olabilceğimi düşünüyorum. ulaşmak isterseniz mail adresim th.hilal@gmail.com
ya bu ne yaa 8 sayfa olmuş konuya cevap yazılıyor ama dönüt bulamadım forum yöneticileri forumda aşırı bilgi kirliliği var gereksiz konular konu sahibine iletilip bir hafta içinde silinmesi konusunda uyarı verilse daha iyi olacak her bir konu farklı farklı şekillerde sorulup durmuş yada o konuya dunyaca istek gelmiş fakat sonuç boş.