Freelance iş arıyorum
Program/Seviye: Program/Seviye:
Adobe photoshop, (üst düzey)
indesign(üst düzey)
Adobe illustrator(üst düzey)
mac (üst düzey)
crol draw (iyi)
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Referanslarım kişilerle tanışma sırasında gösterilir...
İşle ilgili açıklama: 7 yıldır profesyonel olarak tüm baskı tasarım alanında, kreatif tasarımcı olarak hizmet veriyorum. Katalog, kurumsal kimlik
broşür v.b tasarım ürünlerinde
birçok başarılı çalışmaya bireysel olarak imza attım
ayrıca çalıştığım ajanslarda yüzlerce müşterinin markalarına güç katan tasarım çalışmalarım oldu
Bunun yanında Yüce Digital Art Academy ve Bilge Adam Akademi'den eğitim aldım. Yüce Okulları - Digital Art Academy Başarı sertifikam mevcuttur
Referanslar: Balıkesir Belediyesi, Osmaniye Belediyesi, Monte Ofis Mobilyaları, Tiyatro 6 Unsur, Melih Ekener (Sinema Oyuncusu), Atasoy Hukuk Bürosu, Neon Door Systems, Tetra Teknoloji, Beyaz Hosting Hizmetleri, Kifas Ortopedi
Kürkçüoğlu İnşaat, CR-NI Grup Dizayn
Özenç Modüler
E-posta: ghtalas@gmail.com
Telefon: 0538 956 21 31
Program/Seviye: Program/Seviye:
Adobe photoshop, (üst düzey)
indesign(üst düzey)
Adobe illustrator(üst düzey)
mac (üst düzey)
crol draw (iyi)
Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)
Referanslar: Referanslarım kişilerle tanışma sırasında gösterilir...
İşle ilgili açıklama: 7 yıldır profesyonel olarak tüm baskı tasarım alanında, kreatif tasarımcı olarak hizmet veriyorum. Katalog, kurumsal kimlik
broşür v.b tasarım ürünlerinde
birçok başarılı çalışmaya bireysel olarak imza attım
ayrıca çalıştığım ajanslarda yüzlerce müşterinin markalarına güç katan tasarım çalışmalarım oldu
Bunun yanında Yüce Digital Art Academy ve Bilge Adam Akademi'den eğitim aldım. Yüce Okulları - Digital Art Academy Başarı sertifikam mevcuttur
Referanslar: Balıkesir Belediyesi, Osmaniye Belediyesi, Monte Ofis Mobilyaları, Tiyatro 6 Unsur, Melih Ekener (Sinema Oyuncusu), Atasoy Hukuk Bürosu, Neon Door Systems, Tetra Teknoloji, Beyaz Hosting Hizmetleri, Kifas Ortopedi
Kürkçüoğlu İnşaat, CR-NI Grup Dizayn
Özenç Modüler
E-posta: ghtalas@gmail.com
Telefon: 0538 956 21 31