Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance iş teklifi

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

endereren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12 yildir sektorün onde gelen gazete ve dergilerinde sayfa tasarımı yapıyorum ve halen yapmatayım. bransımla ilgili istanbul bilgi üniversitesinde ders verdim.
freelance olarak yapmıs olduğum uluslararası ve türkiye genelinde TBMM, TCDD vs.. gibi yerlere tasarımlar yapıyorum.
Ender EREN
05325064734

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba ilanınızla yakından ilgileniyorum...İletişim kurarsanız uygun fiyat verebileceğimden eminim.. Teşekkürler..

İletişim için:

mail: herkarslan@gmail.com
gsm: 0.544 835 54 49

oky1980

🌱Yeni Üye🌱
merhaba.kitabınızın cinsini yazmamışsınız ama ort size vereceğim fiyat 3.00 veya 4.00 tl olur.irtibata geçerseniz detaylarda anlaşırız.kolay gelsin. oguzyolcu@hotmail.com 0 533 686 44 92