Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance İş Yaptırmak İsteyenlerin Her Türlü Çalışmalarını Yaparım - Türkiye Geneli

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freelance İş Yaptırmak İsteyenlerin Her Türlü Çalışmalarını Yaparım

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Kullandığım Programlar....

Coreldraw (tüm serileri)
Photo-Shop (tüm serileri)
Illsutrator (tüm serileri)
Pro Show Producer (video dizayn, slayt vb. çalışmalar programı)

İş deneyimi ve içeriği: 12 senedir grafikerlik yapıyorum.. Şu ana dek şimdiki çalıştığım yer de dahil olmak üzere 2 işyerinde çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum.. Önceki çalıştığım yer İzmir Diya Ofset. Şu anki çalıştığım yerin adını söylemek istemiyorum...

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Evli

Referanslar: İlanımla ilgilenen ve mesaj yollayan herkese istedikleri takdirde mail yoluyla çalışmalarımdan örnekler yollayabilirim...

İşle ilgili açıklama: Matbaa ve Digital baskı sektöründe üretilen akla gelecek her türlü çalışmayı yapabilirim. Matbaa baskıları ile ilgili örnek vermek gerekirse; kartvizit, broşür, el ilanı, katalog, etiket, dosya, personel ve fatura kartı, magnet, takvim vb...Digital ile ilgili örnek olarakda, branda, harf kesim, dekota kesim ve uygulama vb.. Ayrıca isteğe bağlı olarak yapılacak çalışmaların baskılarını da kendim yapıp yollayabilirim.
Bunların dışında profesyonel video ve slayt çalışmaları da yapıyorum.. Bununla da ilgili örnek videolar istenirse yaptığım çalışmalardan yollayabilirim..

E-posta: herkarslan@gmail.com

Telefon: 0544 835 54 49 - Ev: 0232 461 32 15

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

ahmetabi

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

TekneMarket.com logo calismasi yaptirmak istedigim site adresi. Konusu ismindende anlasilacagi uzere Tekne ve Yat Malzemeleri. Yaptirmak istedigim text vurgulu yani "Tekne Market" vurgulu bir logo, ileride ayni zamanda kurumsal kimligimdede kullanabilecegim bir logo calismasi.

Bu konuda logo calismalariniza yonelik referans ve boyle bir calisma icin nasil bir ucret talep edeceginize yonelik bilgiyi murat@terzioglu.net mail adresime alabilirmiyim lutfen?

iyi calismalar