Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freelance iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilanınızla ilgileniyorum msn ,mail ve cep numaramı veriyorum bunlarla irtibata geçebilirsiniz msn:crazy_erdogan_@hotmail.com e-mail:erdogan.hayta@gmail.com
gsm:0534 559 43 45

ertares

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fazla beklentileri olmayan ne demek?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fazla beklentileri olmayan ne demek?

Ben açıklayayım isterseniz.
Tasarım başına 0.50 tl ücret ödüyecez demek.
İşin vahim tarafı bu ilana hala başvuruda bulunuluyor.
Gerçi kabahat bu ilanın sahibinde değil,iki üç günlük kursa gidip azıcık vektörel program kullanmasını öğrenen sözde grafikerlerde.
Eğer onlar emeklerini yerlerde süründürmeyip olmayacak derecede düşük derecede ücret talep etmezse konu sahibi işveren bu fiyatı teklif etmeye cesaret edebilr mi ?

caner karaman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bukadar kotu bı ekonomide... uc kurusa bıle ıhtıyac olunması ve bu durumdan patronların faydalanması daha da vahim.. yapacak bırsey olmadığı için herkez elınden gelenıyle basvuruyor sebebı ıse sadece mecburıyet bence

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eee daha ne olacak.4 yıllık işletme mezunu vatandaşlar bile masa başı rahat iş peşinde koşmak için 2 aylık grafik tasarım kursuna giderse olacağı buydu.

webmatbaa

🌱Yeni Üye🌱
Ajans açmayı planlayan grafikerlerin dikkatine.
Bu fırsat kaçmaz..!
webmatbaa.com devren satılıktır.
Bedel = 10.000 TL olmakla birlikte, bu fiyata dahil olanlar aşağıdaki gibidir.
1 Adet yazılım tabanlı, ürün ve fiyat bilgileri işlenmiş, online satış için hazır web site.
2 Adet domain. (webmatbaa.com ve .net)
1 Adet hosting (kalan süre 8 ay)
1 Adet harika bir logo.
1 Adet yeni ve özellikleri yüksek masa üstü bilgisayar.
1 Adet HP renkli, 4 işlevli yazıcı (faks + tarayıcı + fotokopi özellikli)
Ofis mobilyaları (2 masa + 2 sandalye + 2 dolap + 2 misafir sandalyesi + 1 sehpa)
Bir yığın kartvizir, broşür gibi basılı numune.
Perpa'nın çok merkezii bir yerinde kiralanmış, 300 TL kiraya anlaşılmış ofise kiracılık devamı. (Not: Her gün yüzlerce insanın geldiği noter'in karşı avlusunda)
Dükkan sahibine verilmiş 400 TL depozito da bu fiyatın içindedir. Yani depozito vermeyecek, ve ofisi boşaltma durumunda o 400 TL'yi dükkan sahibinden alabileceksiniz.
1 Adet, noterden görülebilecek şekilde konulmuş, şahane tasarımlı ayaklı tabela. (Logo ve yapılan işler yazılı)
Ofisin camında logo + yapılan işler yazılı.
Ayrıca en az 100 potansiyel müşteri. (Perpanın içinden, İstanbul ve diğer illerden, sağlam ve peşin ödeme yapan müşteri potansiyeline sahibiz.)
Evet tüm bunlar fiyata dahil. Tek yapmanız gereken, bizimle irtibata geçmek.

ceylan88

🌱Yeni Üye🌱
merhaba...
ben 2 yıldır grafikerlik yapıyorum yaptırmak istediğiniz işlerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.Birde yaptırdığınız işlerin bitmiş halinimi istiyorsunuz yoksa sadece tasarımmı?

speedugur

🌱Yeni Üye🌱
ugursaridal@hotmail.com Gsm : 0531 632 00 95 Tel : 0.212 250 73 35

Tüm Grafik programlarını kullanabiliyorum.Ajans, Matbaa , Dijital baskı , ve sektörel dergi deneyimim var . Tv reklamcılığı ve prodüksiyon hariç engin bir reklam bilgisine sahibim .

Mac ve Pc kullanabiliyorum,

Elimde iyi bir resim zemin clip art arşivi bulunmaktadır.

İletişim bilgilerinizi yollayabilirseniz ayrınlılı bilgi için Cv yollayabilirim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...