Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freelance logo

BesaSoft

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Firmamız için logotype çalışması yaptırmayı düşünüyoruz. Yapacağınız logo özgün olmalı ve türünün tek örneği olmamalı. Lütfen bunu dikkate alınız.

İlgilenenlerin özel mesaj yolu ile irtibata geçmeleri, verecegimiz e-posta adresine portföylerini göndermeleri rica olunur.

(kurumsal kimlik çalışmaları dışında gösterilen portfoy örnekleri değerlendirmeye alınmayacaktır.)

İyi Çalışmalar.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. si normal üyeler özel mesaj atamıyor bunu da dikkate alıp iletişim adresinizi verirseniz daha çok kişi size ulaşacaktır..
2. si de "portföy" başka birşey sanırım "portfolyo" demek istediniz..

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
raif.sadic@gmail.com
mail atarsanız kurumsal kimlik çaışmalarımdan ve logo ve amblem örneklerimi gösterebilirim.

berna_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

logonuz için yardımcı olmak isterim.Çalışmalarımı görmek için sinerp_20@hotmail.com adresimi eklerseniz görüşebiliriz.İyi çalışmalar

BesaSoft

🌱Yeni Üye🌱
info@besasoft.net

arkadaşlar lütfen profesyonel anlamda logo yapabilecek arkadaşlar iletişime geçsin boşu boşuna ne sizin vaktinizi alalım ne de bizim vaktimiz gitsin.. gerçekten çok çok amatör başvurular var çok rica ediyorum profesyonel anlamda çalışma yapabilecek arkadaşlar başvuru yapsınlar

teşekkürler

ayrıca msn : alpozturk@hotmail.com.tr

bayanlar genelde alıngan oluyor bu tarz bayanlar lütfen başvuru yapmasınlar. konu iş olunca tevazu göstereceğimi sanmıyorum. beylerin başvuru yapması tercihimdir.

herkese iyi çalışmalar.

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok sayıda başvuru olduğu için tek tek cevap veremiyoruz, beğendiğimiz çalışmaları eliyoruz en kısa sürede ilgili arkadaşlara geri dönüş yapılacaktır bilginize.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nitrogen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar,

İlanınızla ilgili olarak;

1- Firmamız için logotype çalışması yaptırmayı düşünüyoruz.
Yapacağınız logo özgün olmalı ve türünün tek örneği olmamalı.
Lütfen bunu dikkate alınız.

- burada anlatmak ıstedıgınız nedir ? Özgun calısmaların bır
baska ornegı olmaz ve türünün tek örnegi olmamasını
istiyorsanız internetten izinsiz olarak alıp kendınız de
tasarlayabılırsınız.

2- bayanlar genelde alıngan oluyor bu tarz bayanlar lütfen başvuru
yapmasınlar. konu iş olunca tevazu göstereceğimi sanmıyorum.
beylerin başvuru yapması tercihimdir.

- Grafik tasarımcılar arasında Haremlik-Selamlık gibi bir
uygulama yapmanız ne derece dogru bir kere daha düşünün.

iyi çalışmalar;

Son düzenleme:

BesaSoft

🌱Yeni Üye🌱
tercih meselesi bu sizi ilgilendirmez? bayanlarla çalışmayı sevmiyorum ve kesinlikle de bu işi bir bayana yaptırmayacağım

başvuru yapmak isteyenler (sadece kurumsal kimlik) çalışmalarıyla birlikte

********* adresinden iletişime geçebilirler

bu tercihimin sebebi de şudur, dün 4-5 bayanla görüştük olumsuz sonuçlanınca alınganlık yapıp terbiyesizce davrandılar ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor. en azından erkeklerde böyle bir durum söz konusu değil. aynı şekilde birkaç erkekle de görüştük olumsuz yanıt verdik teşekkür edip gittiler. fark bu anlatabildim mi ??

iyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Konunuzun içinde bende size bir soru sorayım. Hakkınızda yoğun şikayerler var. Hatta bir kaç şikayetin içinde üyelerimize çalıştırma yaptırıp vektörel hallerini isteyerek herhangi bir meblağ ödemeden istiyormussunuz, bu olgu sizce doğru bir olgumudur ? Ne kadar etik bir hareket olduğunu size sorayım cevabını verirseniz sevinirim.

Ayrıca, konu ne olursa olsun, eğer grafikerler.net te yazıyorsanız buranın kurallarına uymak zorundasınız. Konunuzu bir defa yönetici bir arkadaşım düzeltmiş konunuzu bu seferde ben düzelttim. Bir dahaki kural ihlalinde düzeltme yapılmaz veya uyarılmazsınız. Lütfen kurallarımızı okuyup uygulayınız aksi halde üyeliğinize yaptırım uygulanacaktır.

BesaSoft

🌱Yeni Üye🌱
o kişi kimse ıspatlasın lütfen! kimse böyle saçmalıklarla şirketimizi karalayamaz! bunu söyleyen kesin bayanlardan biridir çünkü sadece çalışma yapan 1 kişi oldu ve o bayan da profesyonel oldugunu iddia edip 10 dk da bir çalışma yapıp jpeg olarka yolladı isterseniz buraya ekleyim görün logo dan başka her halta benziyor

bakın biz ciddi bir firmayız böyle saçmalıklarla asla işimiz olmaz. kimseden vektörel bir logo istemedik!!! kendi istekleri doğrultusunda bir çalışma yapmayı tercih ettiler jpeg olarak yolladılar şimdi siteye ekliyorum buyrun kararı siz verin

ayrıca bu ilanın kapatılmasını istiyorum aradığımız kişiyi bulduk teşekkrler.

mustafa'ya teşekkürler. gerçekten profesyonel çalışmaları. onunla çalışmayı düşnüyoruz.

iyi çalışmalar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara uymadığınız için ve uyarımı dikkatlice okumadığınız için siteden uzaklaştırıldınız. Uzaklaştırılma süreniz bitiminde kuralları daha iyi okumanız dileğiyle...

Konu tarafımca kapanmıştır.