Freelance / Proje Bazlı İş Arıyorum
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Indesign (Çok İyi)
Illustrator (Çok İyi)
Photoshop (Çok İyi)
After Effects (Başlangıç)
İş deneyimi ve içeriği: Ajans ve iletişim danışmanlığı deneyimim dışında 2 yılımı matbaada geçirdim ve insert ağırlıklı olmak üzere çalıştım. Son 1 yılımda ise grafik departmanı başında devam ettim. 7 yılımı tamamladım. Insert, katalog, pop, branding, kurumsal kimlik, sosyal medya içerikleri gibi kurumsal firmaların işlerinde tecrübem mevcuttur.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Evli
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhaba,
Kurumunuza ya da ajansınıza dışarıdan destek olmak istiyorum. Bütçeniz ile iş hakkında bilgi vererek mail atarsanız sevinirim. Mailde eğer portfolyomu görmek istediğinizi belirtirseniz iletilecektir. Şimdiden teşekkürler.
E-posta: ttbysl@gmail.com
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Indesign (Çok İyi)
Illustrator (Çok İyi)
Photoshop (Çok İyi)
After Effects (Başlangıç)
İş deneyimi ve içeriği: Ajans ve iletişim danışmanlığı deneyimim dışında 2 yılımı matbaada geçirdim ve insert ağırlıklı olmak üzere çalıştım. Son 1 yılımda ise grafik departmanı başında devam ettim. 7 yılımı tamamladım. Insert, katalog, pop, branding, kurumsal kimlik, sosyal medya içerikleri gibi kurumsal firmaların işlerinde tecrübem mevcuttur.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Evli
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Merhaba,
Kurumunuza ya da ajansınıza dışarıdan destek olmak istiyorum. Bütçeniz ile iş hakkında bilgi vererek mail atarsanız sevinirim. Mailde eğer portfolyomu görmek istediğinizi belirtirseniz iletilecektir. Şimdiden teşekkürler.
E-posta: ttbysl@gmail.com