Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Web Danışmanlığı, Programlama Desteği, - Türkiye Geneli

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Freelance Web Danışmanlığı, Programlama Desteği,

Program/Seviye: Php, Asp, C++, C#, C, Java, Delphi, Ajax, .Net Studio...

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Web Dizaynından başlayarak tasarım kodlama yayınlama ve yayın sonrası süreçte yaşanabilecek her türlü sorunda çözüm ortaklığı.

E-posta: YaLquzaq@Live.Dk

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlan günceldir. Gerekli durumda referans gösterebilirim.

Dipçe: Yukarıdaki mesajda yazdığım programlama dillerinde uzmanlık seviyesindeyim!..

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web Danışmanlığı Nedir?

Sizin kurumsal kimliğiniz üzerinden yola çıkarak;
Müşteri portföyünüze uygun site şablonları ortaya koyulur. En etikili olabilecek şablon seçilir. Veri tabanından başlanarak kodlamsı en güvenli şekilde yapılır. Müşteri portföyünüze uygun alan adı çalışması başlatılır. Alan adı kararlaştırıldıktan sonra sitenizin görsel kısmı kodlanır. Sitenizin inşası bittikten sonra sizin için en uygun ve optimize çalışan sunucu belirlenir. Siteniz bu sunucuda çalışmaya başlar.

Buraya kadar olan hizmetleri herkes verebilir! Ya sonrası?
Genellikle sonrası için uzmanlaşmış her bireyden ayrı hizmet almanız gerekir!
Çünkü yapılan site google rank sıralamasına hemen giremez. Seo optimizasyonu yapılmamıştır. Mobil cihazlara uyumluluğu yoktur. Burada devreye web danışmanları girer sizin için bu aşamaları kendisi halledebilir ya da sizden yetki alarak başka şirketlere yaptırabilir. Bu durumda hem sizden yetki alan danışmana hem de işinizi yapan şirkete ödemek yapmak zorunda kalırsınız.
Ayrıca her sorununuz için ayrı ayrı kişilerle muhattap olmak zorunda kalırsınız!

Peki benim farkım nedir?
Sitenizin tasarım, kodlama, yayın ve yayın sonrası sürecin tamamını kendi ekibimle yaparım.
Sizden istediğim ücret ilk başta uff! Dedirtse bile toplamda ödeyeceğiniz ücrete kıyasla oldukça makuldür. Web reklamlarınızı, gerekli günecellemelerinizi ve sitenize gerekli eklentileri kurar size en optimize şekilde çalışan işlevsel bir site teslim ederim.

Web Sitesinin sıfırdan kodlanması
Web Sitenizin sıfırdan tasarlanması
Var olan sitenizin optimize edilmesi
Teknik destek
Mail koordinasyonu ve teknik desteği
İhtiyacınıza yönelik ekleme - çıkarma yapılması
Sistemizin güncellenmesi ve güvenlik kontrolleri
Google Optimizasyon – Google SEO ayarları
Google Optimizasyon ile ilgili teknik koordinasyon desteği
Google Optimizasyon ile ilgili teknik destek yapılması.

YaLquzaq@Live.Dk

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Programlama Desteği ve Danışmanlığı Nedir?

Elinizede ya da aklınızda var olan bir fikrin programa dökülmesini mi istiyorsunuz?

O zaman doğru konuyu okuyorsunuz!

Diyelim ki bir bilgisayar alacaksınız, öncelikle hangi alanda kullanacağınızı belirler sonrasında sırası ile piyasa araştırması yapar, fiyat/performans değerlendirmesi yaparsınız ve sizin en uygun olan hangisi ise onu alırsınız.

Programlama danışmanlığında biz; sizin tasarınızı ya da fikrinizi öncelikle programlanabilir bir halde geliştirilir, sonra işinize en uygun programlama dili seçilir. Bu dilde programlama alt yapısı oluşturulur. Programlanır ve opitimize edilir. Gerek duyulursa farklı işletim sistemmlerine entegresi yapılır ve size teslim edilir. Eğitim ver teknik destek sağlanır.

Hiç bir şey yaptım/yaptırdım oldu değildir. Sonrasını da düşünün profesyonel destek alın!

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
Merhaba aramam motoru optimizasyonu ile ilgili bir çalışma yaptırmak istiyorum. mail@emrecetiner.com.tr adresinden bana ulaşabilir misin?

referanslar ve bu referansları arayıp ulaşabileceğim telefon numaralı ile ?

Profesyonel biri ile çalışmak istiyorum uygunsa yukardaki mail adresinden ulaşabilirsin.