Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freelance yardımcı grafikerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fiaba

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba griffinajans@hotmail.com Mailinden Ulaşabilirsiniz uygun ücret karşılığında profesyonel olarak yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Çalışmalar.

nerminsenol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, 6 yıllık deneyimimle çok iyi bir ekip çalışması ile siz yardımcı olacağıma inanıyorum. Photoshop_Freehand_Corel Draw_InDesing ve Ofis Programlarını çok iyi düzeyde kullanabilmekteyim ayrıca size baskı aşamasında da yardımcı olabilirim.
g.tasarimci@hotmail.com

toless

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar adım esra grafikerim ilanınız için burdan mesaj atıorum özel mesaj yollayamıyorum ilgilenirseniz toles@hotmail.com mail adresim.İyi günler dilerim

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
İlanınızla İlgileniyoruz.

Merhabalar,

Four Tasarım ve Yazılım Ajansı Olarak ilanınız ile ilgilendiğimizi belirtmek isteriz.

Biz Kimiz

4 Kişilik grafik tasarımcı ve 1 yazılımcıdan oluşan profosyonel kadromuz ile müşterilerimizin istek ve arzularını sorunsuz bir şekilde yerine getirmeyi hedef haline getirmiş bir ekibiz.
Tasarımsal olarak hiç bir sıkıntı yaşamamakla birlikte yazılım konusunda kendini geliştirmiş üst düzeyde profosyonel bir kadroya sahibiz.

Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.

Saygılarımızla.

fourajans@hotmail.com

E.YORUM

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlanınızla ilgileniyorum grafik ve baskı konusunda tecrübeliyim uygulama konusundada yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...