differentjasmin
🌱Yeni Üye🌱
Freelancer Grafik İlanı
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Corel Draw Freehand Photoshop İllistrator
Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)
İşle ilgili açıklama: merhabalar öncelikle ismim jasmin
ben sizi italyada faaliyet gösteren fakat türkiyede üretim yapan firmasından görüşüyorum.
öncelikle ilanımıza ilginizden teşekkür ederiz.
sitemizi incelediğinizde görüceksiniz ki bayan iç giyim üzerine satışlar gerçekleştirmekteyiz.
ve bu modelleri bize çalışabilecek bir grafikerle çalışmak istiyoruz.
Üretimimiz türkiyede olduğundan bu tercihi türkiyeden yana kullanmak istiyoruz.
çünkü gerektiğinde ürün takibi numune gönderme gibi faaliyetleri en kolay şekilde gerçekleştirmek için bu yoolu seçtik.
Benim adım jasmin italyada yaşıyorum ve annem bir türk babamsa italyandır. türkçem iyi olduğundan bu görebi ben üstleniyorum.
asıl görevim bu firmada modelliktir. bu konuyla asıl ilgilenen kişi şu an mailinden yazdığım Roberto francesconidir.
kendisi firma sahibidir eğer ingilizceniz yeterli ise kendisiyle konuşmanız da uygun olabilir.
ama genelde açıkça söylemek gerekirse türk kızları bu konuları konuşmaktan çekindikleri için ben bu noktada yardımcı olmaya çalışıyorum.
eğer bu işi ciddi olarak düşünürseniz ki her çizdiğiniz model başına 250 £ alacaksınız ve ayda ortalama 5 model çıkar.
bu maili msn olarak ekleyebilir isterseniz roberto ile görüşebilir
isterseniz de aşağıdaki e-posta adresini ekleyerek benimle devam edebilirsiniz.
detaylı bilgiyi karşılıklı konuşarak verirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
iyi günler dilerim.
E-posta: jasminkarito@hotmail.com - goldenroberto@hotmail.it
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Corel Draw Freehand Photoshop İllistrator
Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)
İşle ilgili açıklama: merhabalar öncelikle ismim jasmin
ben sizi italyada faaliyet gösteren fakat türkiyede üretim yapan firmasından görüşüyorum.
öncelikle ilanımıza ilginizden teşekkür ederiz.
sitemizi incelediğinizde görüceksiniz ki bayan iç giyim üzerine satışlar gerçekleştirmekteyiz.
ve bu modelleri bize çalışabilecek bir grafikerle çalışmak istiyoruz.
Üretimimiz türkiyede olduğundan bu tercihi türkiyeden yana kullanmak istiyoruz.
çünkü gerektiğinde ürün takibi numune gönderme gibi faaliyetleri en kolay şekilde gerçekleştirmek için bu yoolu seçtik.
Benim adım jasmin italyada yaşıyorum ve annem bir türk babamsa italyandır. türkçem iyi olduğundan bu görebi ben üstleniyorum.
asıl görevim bu firmada modelliktir. bu konuyla asıl ilgilenen kişi şu an mailinden yazdığım Roberto francesconidir.
kendisi firma sahibidir eğer ingilizceniz yeterli ise kendisiyle konuşmanız da uygun olabilir.
ama genelde açıkça söylemek gerekirse türk kızları bu konuları konuşmaktan çekindikleri için ben bu noktada yardımcı olmaya çalışıyorum.
eğer bu işi ciddi olarak düşünürseniz ki her çizdiğiniz model başına 250 £ alacaksınız ve ayda ortalama 5 model çıkar.
bu maili msn olarak ekleyebilir isterseniz roberto ile görüşebilir
isterseniz de aşağıdaki e-posta adresini ekleyerek benimle devam edebilirsiniz.
detaylı bilgiyi karşılıklı konuşarak verirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
iyi günler dilerim.
E-posta: jasminkarito@hotmail.com - goldenroberto@hotmail.it