Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelancer grafiker araniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogi21

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ilanınızla ilgileniyorum iletişim bilgilerinizi alabilir miyim? bana egdogi21@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

kicker0707

🌱Yeni Üye🌱
Selam,
İlanınızla ciddi bir şekilde ilgileniyorum. 1987 yılından bu tarafa grafiker olarak çalışıyorum. Corel, Freehand ve Adobe Photoshop'a çok iyi derecede hakimim. Ayrıca; Macromedia'nın tüm programlarını çok iyi derecede kullanıyorum. HTML Bilgisine hakimim, mambo, joomla, ve diğer hazır sistem (GPL) lisanslı yazılımları editleyebilirim. örn: (Truva SHOP ::::::. Online Promosyon Ürünler Sitesi .::::::: - Ana Sayfa) site joomla ile yapılmıştır. Mesleğin ilk 8 yılı Ankara'da Türkiye Gazetesi'nde Sayfa Sekreteri olarak hizmet verdim. Reklam Ajansım vardı, kapattım piyasaların tutarsızlığından. son 6 Aydır evden çalışıyorum.

İLHAMİ BEGEN (Antalya'dayım)
Tel: 0532 445 61 68
msn: ilhamibegen@hotmail.com

qelin

🌱Yeni Üye🌱
grafiker ilanı

Söz konusu pozisyonun benim deneyim, bilgi ve becerilerime oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Bugüne değin görev aldığım tüm şirketlerde araştırmacı, yenilikçi rol alarak, şirketlerimin daha etkin bir yapıya kavuşmasını sağladım. Bahsettiğim araştırmacı kişiliğim, yenilikçi yapım ve bugüne kadar gösterdiğim performans ve geniş tecrübem ile şirketiniz için de son derece yararlı olacağıma inanıyorum. Pozisyonun gerekliliklerini ve benim bu pozisyonun gerekliliklerine uygunluğumu görüşmek üzere sizden haber bekliyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Selin ERZURUM

nerminsenol

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba eklerseniz size yardımcı olabilirim;

Kullandığım Programlar;

Free Hand
Photo Shop
Corel Draw
In Desing
Ofis Programları

visit

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Ben ilanınız ile ilgileniyorum detayları anlatırmısınız.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...