Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

frehand yardım

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar frehand de yaptıgım bir calismayi mecburen ctp kalip nedeniyle pdf e ceviriyorum. ilk ömce gruplari bozup sayfayi convertledikten sonra export tan pdf e ceviriyorum. böyle yapinca baskida kalite düser diyorlar sanal yazici kurup yaziciya göndeirmis gibi yapmaliymisim. iyi bir baski kalitesi la bilmek icin ne yapmam lazim. gazete tasarimi yapiyorum bunuda göz önünde bulundurursaniz sevinirim...

I3oI2a

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk oncelikle denilen gibi sanal bi printer olustun ondan sonra ordan ps secenegi var onu yap acrobat distiller yukle ordan high quality iyi sec oyle pdf yap ctp icin en iyisi ve duzgunu budur....

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk oncelikle denilen gibi sanal bi printer olustun ondan sonra ordan ps secenegi var onu yap acrobat distiller yukle ordan high quality iyi sec oyle pdf yap ctp icin en iyisi ve duzgunu budur....

dogru söylüyorsun ama adobe distalleri bulamadim orginal cd de pahali :crying:
gazete berbat cikiyor baskida bu programi nasil elde edebilirim atan olursa sevinirim

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
dogru söylüyorsun ama adobe distalleri bulamadim orginal cd de pahali :crying:
gazete berbat cikiyor baskida bu programi nasil elde edebilirim atan olursa sevinirim

programı atanda isteyende uzaklaştırılır forumdan
kuralları okuyun

gerexiz27

🏅Acemi Tasarımcı🏅
programı atanda isteyende uzaklaştırılır forumdan
kuralları okuyun

bilmiyordum sory. o zaman söyle diyeyim bu programa yakın ücretsiz bildiginiz veya önere bileceginiz bir program var mi. oldu galiba simdi:wink:

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
aziz grafiker kardeşim.. programı pdf ye çeviren dünya kadar bedava program var. Download com dan bulabilirsin. Lakin senin bir ppd ye ihtiyacın olacaktır. ppd sayfa boyutlarını ayarlamana yarar.. Bunu da her hangi bir filmci sana verebilir. Yok illa fh de pdf yapacağım diyorsan path li resimleri asla ve kat'a gruplama. lens kuualndığın zaman onu gömülü kullanma ve açısını değiştirme. ayrıca fh de de pdf ayarlarını yapabilirsin. Horus bu arada avatarın çok hoş. Ben de büyüyünce Horus gibi olacağım.

saygı ve sevgilerimle