Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Full HDR 3D LOGO

FATİH_54

🌱Yeni Üye🌱
EFTİA reklam ajansı olacak inşallah daha açılmadık orda eftia yazıyor yani biraz degişik olamsını istedik ortagım böle bişey çıkardı:neutral1:

leventerdogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.leventerdogan.net
logodan kasıt çok şey ifade eden az cizgiler olmalı bence çok cizgilerden az şey çıkarmak değil.

şimdi diyelimki bu bir logo ve afiş yada tabela olarak manyak durdu diyelim....
Peki kartvizit gibi küçük çalışmalrda nasıl anlaşılacak diye düşündüm birden...

Saygılarımla;

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben şahsen birşey okuyamadım logo üzerinde :D ve butür şeyleride baskıya yollarsanız eğer, kötü bi sonuca ulaşacağınızdan ben emin olaraktan eklemek isterim

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kataloglarımızda sadece kapakta kullanıcaz.Kapak mat selafon açık gri renkli olucak. Logo ise lak baskı olacak şekilde revize edilecek. Yani logo parlak ve kabartma olucak. Kartvizitlerde ise logo kartvizitin arka planında silinik şekilde bir fon oluşturacak. Logunun animasyon şekline dönüştürdüğümüzde (yani ışık efekleri ve çarkların dönmesi gibi) bu konseptide web sitesinde değerlendirecez. Tabelamızda ise siyah pvc üzerine logunun duracağı yer şeffaf kalmak kaydı ile 2 renk frolosan kullanıcaz. Beyaz frolosanlar siyah zeminin arkasında yazıları ön plana çıkartırken turuncu ışıklarda logo arkasında duracak.Tabiki logo elden geçmek istiyor ama şekil itibari ile bu. Herkeze sevgiler saygılar.

yanaro

🌱Yeni Üye🌱
kardeş diyeceğim tek şey 4d yazı rengini değiştirmen çünkü insanın gözünü yoruyor okunmasını zorlaştırıyor her taraf turuncu pastel mavi yap mesela çalışmalarında başarılar

CaqLar

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir calisma kardesim , dahasida gelir diye düsünüyorum..

YoL_GezeR

🌱Yeni Üye🌱
vasat bir 3d tasarımı, logo değil
Arkadaşım bu çalışma beğenilere sunulması için değil sadece eksik ve görüşler alınmak için konulmuştur. Sadece vasat bi çalışma yerine eksiklerini söylemek daha uygun olur diye düşünüyorum. Eksikler veya değişmesi gerek yerler düzeltilecektir. Saygılar....

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
vasat bir 3d tasarımı, logo değil

3d tasarımın neyi vasat
bence modelleme güzel ama ışık ta biraz sorun var buda render kalitesini etkilemiş ama vasat bi durum söz konus değil gayet başarılı bi çalışma
bunu görsel bi çalışma olarak düşünebiliriz ama kesinlikle bu bi logo değil

absurd23

🌱Yeni Üye🌱
High Dynamic Range : ışık ve tonlama teknolojisi. daha gerçekçi ışık efektleri bunların kaplamalara yansımaları, nesnelerin daha gerçekçi parlaması .başlıkta geçen FULL HDR LOGO daki HDR kelimesi başlığı sadece dikkat çekici hale getirmek için kullanılmış, yoksa 3ds max programı ve v-ray render motorunu kullanmak zaten bunu yerine getirmek içindir. 3d tasarım için ortalama bir çalışma ve vasat olmasını da tasarımdaki hatalardan yola çıkarak söledim(vasat=orta).Logo olmama kısmına çoğu arkadaşta aynı yorumu yapmış.burda sorun yok.bunun logo bölümünden değerlendirmeye açılması yanlış
ve ayrıca Gökhan Tekin'in 'yorum vasat bir yorumdur önemli değil önemsemeyiniz' cümlesini yazarken ki kriterleri ne acaba nasıl bu sonuca ulaşılıyor ona göre yorum yapalım vasatlıktan kurtulalım.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın absurd23 sizin bir önceki mesajınıza bakıldığında vasat kelimesinin yakıştığını görüyorum, ikinci mesajda kendinizin vasat olmadığını gösterdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Forumdaki çalışmalara ikinci yazmış olduğunuz gibi yapıcı yorumlarla yaklaşırsanız asla vasat olmazsınız aksi takdirde dediğim gibi olacaktır.

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bir birimizin çalışmalarımızı eleştirmemiz ve hatalarımızı belirtmemiz son derece güzel bir şey.Bu sayede daha gerçekçi çözümler üretebiliriz. Önemli olan render lekelerini ortadan kaldırmak.

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Konsept tasarımlar vede teknik konulara merakım ister istemez yansıyor, tabiki kendi işlerimde. Eeeee ne demişler işleyen logo şey yani makine yada her neyse pas tutmaz. :hmm2: Yorumlar için teşekkürler[/QU
Timur kardeşim.. Elbette bir emek var. İlgini bu tip tasarımlarda çekebilir. Amacım yapıcı olmaktı. Sonuçta az çok bu işin içerisindeyiz. ama bu çalışmanın kurumsal çalışmasınıda düşünmelisin. bir zarfta,yada bir antentli çalışmada bu çalışma nasıl duracak. Bu gerçekten bir logo değildir. Sanki Bir makinenin dişlisini andırdı yada anahtarını... Ama ısrarla logo diyorsan. ben olumsuz düşündüm.

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konsept tasarımlar vede teknik konulara merakım ister istemez yansıyor, tabiki kendi işlerimde. Eeeee ne demişler işleyen logo şey yani makine yada her neyse pas tutmaz. :hmm2: Yorumlar için teşekkürler[/QU
Timur kardeşim.. Elbette bir emek var. İlgini bu tip tasarımlarda çekebilir. Amacım yapıcı olmaktı. Sonuçta az çok bu işin içerisindeyiz. ama bu çalışmanın kurumsal çalışmasınıda düşünmelisin. bir zarfta,yada bir antentli çalışmada bu çalışma nasıl duracak. Bu gerçekten bir logo değildir. Sanki Bir makinenin dişlisini andırdı yada anahtarını... Ama ısrarla logo diyorsan. ben olumsuz düşündüm.

Logo kavramını; sade ve yalın tasarımlarla firmaların profilini yansıtmak ve hangi sektör dahilinde bulunduğunu belirtmek, olarak nitelendirmek doğru evet.Bu tarz bir çalışma yapmamızdaki amacın en başında web sitelerindeki hareketli ikonlar geliyor.Sonuçta animasyon olarakta değerlendireceğimiz bir prototip.Eksiler olarak baskı sonrası sonuçlar olabilirki haklısınız. Genel itibari ile profilimiz oyun tasarımı ve animasyonlar olduğundan böyle bir çalışmanın olması bence normal.

Dünya oyun pazarını elinde tutan ABD,İngiltere ve Japonya gibi ülkelerdeki firmaların logolarına baktığımızda,bizim falanca inşaat firması,bilmem ne mimarlık şu reklam ajansı gibi sektörel logolara benzemediğini, aynen sizin dediğiniz gibi karışık anlaşılması zor konsept tasarımlar olduğunu görüyoruz.Elbette sadelik ve anlaşılabilirlik ve azla çok şey ifade edebilme gibi kavramlar logonun temelini oluşturur.Tabiki renkler logonun küçük olması durumunda ne kadar algılanabileceği bunlara bağlı olarak yapılan tasarımlarda diğer ayrıntılar.

Neyse her ne kadar bir logo olarak nitelendirilmese de alt yapısında,web tasarımcıları, bilgisayar programcıları ,3d tasarımcılar, ses ve görsel efek konusunda deneyimli kişiler ve yakında cg sertifikalı animatörlerden oluşan firmayı bu LOGO ile dünyaya tanıtıcaz tabiki sizlerin destekleri ile.Herkeze bu konu hakkında olumlu veya olumsuz düşünceleri dile getirdikleri için çalışma arkadaşlarım adıma teşekkür ederim.

can_grafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstad güzel çalışma ama logoluktan çıkmış bencede

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işcilik iyi onun dışında logoyu anımsatmadı bana.

serhatkaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3D logo daha çok yeni bir ürün tasarımını andırıyor. iyi renderlama fakat nacizane fikrim kullanım alanlarında sahibini zorlayacak ta bir logo. tasarım güzel emeğine sağlık.