Katılıyorum cogu calısmam ya ılk yada test cunku burda paylasmamın amacı buraya koyup ovgu alıyım bakın neyı nasıl yapmısım gordunuzmu havasından cok neresı eksık neresı olmamıssa gorus alıp gıdermek cunku ben bu ısın okulunu okumadım hep ders lerı ızleyerek kendımı gelıstırdım cok ac gozlu oldugumdan her seyı her programı her plugını ogrenmek ıstıyorum.%90 ınında basardım.
Haa bunları yapmayıp tek bır seye yuklenseydım cok cok cok cok daha guzel olurdu ama zamanım buna yetmedı ınsallah bundan sonra bu olur.
Isın amatorluk profesyonellık kısmına gelınce "GUKHAN YILMAZ" a katılıyorum , bu ıs cok ılgınc cok kotu calısmalarımdan para kazanıyorum ama gercek anlamda cok ıyı calısmalarımın yuzune bakan olmadı.Benım bıle berbat dedıgım kendı calısmam amerıkada bır fılmde kullanıldı.Daha sonra (Gene cok fazla begenmedıgım) bunu goren baska bır fırma fılmıne efektler ıstedı yaptım ama zamansızlıktan cok kotuyduler ama buna ragmen adamlar hayran kaldı (Buna bende sasırdım)
Cok ılgınc bu ısler cok.
Benım bıraz bozuldugum , zaten yenı ogrendıgım bır programı yada plugını(ornegın fumefx) bakın yaptım olmusmu olmamısmı olmamıssa eksıgı nedır dıye buraya koyuyorum,ki daha fazla gelısıyım dıye.olmamıs dıyıp gıdınce bana bır faydası olmuyor benım bouldugum o .Nasıl olur onu anlat da yapabıleyım.
Amator lafına kulak bıle asmam ıstendıgı kadar kotu densın , zaman ve ımkan olunca bu ısın coook parasını yıyorum cunki.
Zaman ayırıp yazdıgınız ıcın bıle tesekkur ederım . amaç bırbırımızı gelıstırmek olmalı bence.
desibelproject 'e kızmadımda zaten benım kızdıgım demekkı var olan bır eksıgımı gorememem. yada baska bır deyısle ebelenip kacmak
splendors arkadas sende haklısın , ama dedıgım gıbı zamanla oluyor.Isık perspektıf ve render olaylarına daha yenı gırıyorum .Bu hdr denemelrımden model bana ait degıl ısık ve hdr denemelerı yapıyorum.bu baslı basına onemlı bır ıs cunkı
Sana katılmadıgım nokta ıse orayı burayı patlatmam
ben bu ıse yuklendım.zaten efekt dendımı en basta bunlar gelıyor bence.youtube da bıle ne fazla aranan patlama efektlerı.
Hepınıze kolay gelsın.