Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fume Fx patlama test

Benzer konular

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
İlk yaptıgım denemeydi.bu kadar olması normal hemde evdekı notebook ta yaptım anca bu kadar oldu .Yalnız desibelproject arkadas karalamak gıbı amatorce dıyecegıne neresının olmadıgını soyleseymıs memnun olurdum , eksık kısmını bılmek ıcın buraya paylasıma koyuyorum zaten.Ama dırek olmamıs dersen daha ıyısını yapda ızleyelım o zaman derım bende :D

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
İlk yaptıgım denemeydi.bu kadar olması normal hemde evdekı notebook ta yaptım anca bu kadar oldu .Yalnız desibelproject arkadas karalamak gıbı amatorce dıyecegıne neresının olmadıgını soyleseymıs memnun olurdum , eksık kısmını bılmek ıcın buraya paylasıma koyuyorum zaten.Ama dırek olmamıs dersen daha ıyısını yapda ızleyelım o zaman derım bende :D

Gerçeklik yakalamak, bunla değerlendirme yapıldığında ''desibelproject'' çalışmayı yapay bulmuş, ama sizde zaten deneme çalışması olduğunu belirtmişsiniz, kendi fikrim, notebook'da bu işi sonuçlandırmak başlı başına bir başarı zaten, ''desibelproject'' çalışmaya amatörce derken, karalayıcı olduğunu düşünmüyorum, yada bizim gibilerin iyi niyeti, düşüncesi bu yönde olabilir, amatör kelimesi her nekadar itici gelsede, hiçde kötü bir şey değil, siz bu yaptığınız işden para kazanıyorsanız, çalışma ne kadar kötü olursa olsun siz yaptığınız işinizle yaşıyorsunuz, bu biçimde gelir elde ediyorsunuz, o zaman siz profesyonelsiniz, yada çok iyi işler çıkarırsınız ama para kazanmaz, hobi olarak yaparsınız, o zaman siz bu işi amatörce yapıyorsunuzdur, görsel olarak , amatör yada profesyonel değerlendirmesini 1 kişi yapamaz, aynı ''desibelproject'' yorumu gibi, ''aloha34'' bence bu tür yorumlara yada genel olarak insanların ne her düşündüğüne enerji harcama, sen içinden sana faydalı olucak bilgileri al, kırıldığın yorumlara cevap vermekle zaman harcama derim, çünkü bu çalışmayı senden iyi kimse yapamaz, nedeni bunu sen yapmışsın, eksikleri olsada sen tamamlıyabilirsin, kimse aynısını yapamaz, daha farklı daha iyisini yapanlar çıkar ama bırak o zaman yapsınlar, tartışmaya gidecek bir durum yok yani, başarılar gerçekten tebrik ederim

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com

Buna benzer bir sürü konu açmışsınız ama hepsi ilk yapılmış ve test gibi :) Karalamak gibi algılama sakın ama yaptığın efektler gerçekten kötü. Neresi kötü diye soruyorsan ne bir persfpektif, ne bir ışık, ne de bir renk düzenlemesi var. Fume FX'in standart ayarlarını değiştimeden render alsan daha iyi olurmuş. Bence sağı solu patlatmak ya da otomobil uçurmak yerine önce "materyal" ve "render" çalışmak senin için daha olur.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Katılıyorum cogu calısmam ya ılk yada test cunku burda paylasmamın amacı buraya koyup ovgu alıyım bakın neyı nasıl yapmısım gordunuzmu havasından cok neresı eksık neresı olmamıssa gorus alıp gıdermek cunku ben bu ısın okulunu okumadım hep ders lerı ızleyerek kendımı gelıstırdım cok ac gozlu oldugumdan her seyı her programı her plugını ogrenmek ıstıyorum.%90 ınında basardım.
Haa bunları yapmayıp tek bır seye yuklenseydım cok cok cok cok daha guzel olurdu ama zamanım buna yetmedı ınsallah bundan sonra bu olur.
Isın amatorluk profesyonellık kısmına gelınce "GUKHAN YILMAZ" a katılıyorum , bu ıs cok ılgınc cok kotu calısmalarımdan para kazanıyorum ama gercek anlamda cok ıyı calısmalarımın yuzune bakan olmadı.Benım bıle berbat dedıgım kendı calısmam amerıkada bır fılmde kullanıldı.Daha sonra (Gene cok fazla begenmedıgım) bunu goren baska bır fırma fılmıne efektler ıstedı yaptım ama zamansızlıktan cok kotuyduler ama buna ragmen adamlar hayran kaldı (Buna bende sasırdım)
Cok ılgınc bu ısler cok.
Benım bıraz bozuldugum , zaten yenı ogrendıgım bır programı yada plugını(ornegın fumefx) bakın yaptım olmusmu olmamısmı olmamıssa eksıgı nedır dıye buraya koyuyorum,ki daha fazla gelısıyım dıye.olmamıs dıyıp gıdınce bana bır faydası olmuyor benım bouldugum o .Nasıl olur onu anlat da yapabıleyım.
Amator lafına kulak bıle asmam ıstendıgı kadar kotu densın , zaman ve ımkan olunca bu ısın coook parasını yıyorum cunki.
Zaman ayırıp yazdıgınız ıcın bıle tesekkur ederım . amaç bırbırımızı gelıstırmek olmalı bence.
desibelproject 'e kızmadımda zaten benım kızdıgım demekkı var olan bır eksıgımı gorememem. yada baska bır deyısle ebelenip kacmak :D

splendors arkadas sende haklısın , ama dedıgım gıbı zamanla oluyor.Isık perspektıf ve render olaylarına daha yenı gırıyorum .Bu hdr denemelrımden model bana ait degıl ısık ve hdr denemelerı yapıyorum.bu baslı basına onemlı bır ıs cunkı
mazda31w.jpg

mazda33.jpg

Sana katılmadıgım nokta ıse orayı burayı patlatmam :) ben bu ıse yuklendım.zaten efekt dendımı en basta bunlar gelıyor bence.youtube da bıle ne fazla aranan patlama efektlerı.

Hepınıze kolay gelsın.

Son düzenleme:

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
@aloha34, başarılı olmak istiyorsan tek bir işe yoğunlaşman senin için daha iyi olur. ayrıca hatalarını görmek istiyorsan takılman gereken site burası değil :)

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şu meşhur konu herhalde bitmeyecek.madem bende fikirlerimi söylemek isterim.olay videonun iyi veya kötü oluşundan çıkmış zaten.ben amatörüm ve amatör gözü ile fena durmuyor.ama profesyonel olduğunu düşünenler elbette ki benim görmediğim aksaklıkları görebilirler.bu da son derece doğal.gördüğüm kadarı ile çoğumuzun hatası çalışmalarımıza acemi iken yaptığım yada test gibi sıfatları başlıklara koymamız.eğer test ise veya acemi iken yapılan bir çalışma ise burada sunulması anlamsız.tamamlayıp yada kendimizce eksikleri en asgariye indirebildiğimiz çalışmaları paylaşmalıyız.bunu yapmadığımız için eleştiriler bazen ağır oluyor.bu tartışma da zaten özü itibari ile bundan ibaret.amatörlük profosyonellik konusuna gelince.bence profesyonel bir çalışma sahibi hiçbirzaman tamamlanmamış bir çalışmayı kimse ile paylaşmaz.öyle olması da gerekir.çünkü o bir profesyonel ve kendi elinden çıkan mükemmel olmalıdır.sadece yaptığı işten para kazanmak değildir profesyonel.leonarda vinci hayatta iken çok mu para kazanmış acaba.yada para için mi yapmış.öyle olmadığı halde kim ona amatör diyebilir.eleştiren arkadaşımıza gelince tek bir konuda ihtisaslaşmak konusunda haklı.birini pişirmeden diğerine geçmek gerçekten amatörlüktür.çünkü üç boyut profesyonel çalışmalar oyunlar, filimler gibi kombine çalışmaları gerektiren dallarda çalışan kişiler aslında her konudan biraz anlar ama asıl ihtisaslaştığı bir kendi konusu vardır.modelleme, animasyon,ışıklandırma,efektler , render gibi..eleştiren arkadaş sen hem bu siteyi küçük görüyorsun hemde burada gördüğün çalışmalardan yüksek kalite bekliyorsun.sende kalite arıyorsan kastettiğin hangi site ise oraya takıl.sende gözünü (kötü çalışmalarla )yorma.bizde ufak ufak burada (eyleneduralım).slmlar........

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Sakızlı usenmeden bu kadar uzun uzun yazdıgın ıcın tsekkurler oncelıkle
Dedıklerıne tamamen katılıyorum.Sadece tamamlanmayan yada test kısmına katılmıyorum cunkı bende cok cok usta degılım o yuzden kımınle paylasayımkı eksıklerımı goreyım degılmı.
Ayrıca benım kızdıgım bır noktada yoktu zaten tek uzuldugum eksık kısmını soylememesı ıdı arkadasın o kadar .
Ama bu sıte senın yerın degıl dıyen arkadas :d gerckten cok guldum.Merak ettım gercekten nerede yayınlamalıyım?acaba hıcmı yayınlamasam :D

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanlış anlamışsın aloha34.ben test aşamasındaki çalışmayı neden paylaşıyorsun demek istemedim.elbette ki paylaşılacak. başka bir gözden nasıl göründüğü çok önemli.zaten sanat başka gözler tarafından değer bulur yada kaybeder.benim demek istediğim profesyonelim iddeasında bulunan kişilerin tamamlanmamış yada test çalışmalarını zaten yayınlamaması gerektiği.kaldı ki kendine göre kusursuz olan çalışmanın bile eksiklerini bulabilecek daha usta kişiler de olacaktır.bu site meselesine gelince madem bu sitede öalışalarını yorumlayabilecek birileri yok.demekki sizi bir üst katagoride görüyor ve oraya davet ediyor.meseleye birde ordan bak.slmlar

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Hmm bu sekıl dusunmemıstım.Dogru olabılır.Zaten bu sanal alemı hıc sevemedım .Gerçek mimiklerimizi goremedıgımızden hep yanlıs anlasılmalar olabılıyor.