Çalmıyayımmı yani:P ? :D Çalmak derken tam anlamadım ?
legolast 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Mar 2011 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 28 Tem 2011 #21 n_TR' Alıntı: Çalmıyayımmı yani ? Genişletmek için tıkla ... Çalmak derken tam anlamadım ?
N n_TR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 152 Tepkime puanı 1 28 Tem 2011 #22 Alıp kullanıcam :S wallpaper vs..
legolast 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Mar 2011 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 28 Tem 2011 #23 tabiki ne demek )
N n_TR ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Ocak 2011 Mesajlar 152 Tepkime puanı 1 28 Tem 2011 #24 tesekkurler. yalnız keske ımzayada ozen gosterseymıssın ımzada ayrı bır gosterıs katıcaktır resme Haddım olmadan kusrettıysem afvola selametle
tesekkurler. yalnız keske ımzayada ozen gosterseymıssın ımzada ayrı bır gosterıs katıcaktır resme Haddım olmadan kusrettıysem afvola selametle
S sonercik72 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Kas 2010 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 29 Tem 2011 #25 çok güzel olmuş. bunu bir videoya çekip yayınlasıydın. belki bizde faydalanırdık yaptığın tekniklerden. ellerine sağlık.
çok güzel olmuş. bunu bir videoya çekip yayınlasıydın. belki bizde faydalanırdık yaptığın tekniklerden. ellerine sağlık.
legolast 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Mar 2011 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 29 Tem 2011 #26 sonercik72' Alıntı: çok güzel olmuş. bunu bir videoya çekip yayınlasıydın. belki bizde faydalanırdık yaptığın tekniklerden. ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için . Zamanım olursa bi video hazırlamaya çalışırım . :smile:
sonercik72' Alıntı: çok güzel olmuş. bunu bir videoya çekip yayınlasıydın. belki bizde faydalanırdık yaptığın tekniklerden. ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için . Zamanım olursa bi video hazırlamaya çalışırım . :smile:
S sonercik72 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Kas 2010 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 29 Tem 2011 #27 teşekkürler. en merak ettiğim konulardan bir tanesi bu manipülasyon konusu. umarım vaktiniz olur bir ara.
teşekkürler. en merak ettiğim konulardan bir tanesi bu manipülasyon konusu. umarım vaktiniz olur bir ara.
legolast 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Mar 2011 Mesajlar 88 Tepkime puanı 3 30 Tem 2011 #28 sonercik72' Alıntı: teşekkürler. en merak ettiğim konulardan bir tanesi bu manipülasyon konusu. umarım vaktiniz olur bir ara. Genişletmek için tıkla ... umarım:handshake:
sonercik72' Alıntı: teşekkürler. en merak ettiğim konulardan bir tanesi bu manipülasyon konusu. umarım vaktiniz olur bir ara. Genişletmek için tıkla ... umarım:handshake: