Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Galatasaraylılar için Benden...

forewerlove

🌱Yeni Üye🌱
Tipografi ve Grafik çalışması karışık.

Arkadaşlar özür diliyorum Bağlantı Burada ;

1yw6E.jpg

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok karışık olmuş.Biraz daha sade olsa daha iyi olur.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İyi ki Galatasaraylı değilim... :D

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende bir Galatasaray'lıyım.Senden ricam bir şekilde o resmi kaldır veya daha iyisini yapıp şuraya koy :D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Yakışır Galatasaray'a (!) :D :D :D

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
abi söz galATAsaray ise gerisi teferruattır .

(ufak bi eleştiri, düzen çok karmaşık olmuş bağlantısız şeyler çok, Fotoğrafı güzel yapan ise renkleri )

Herkes gider, biz kalırız ;)

forewerlove

🌱Yeni Üye🌱
eleştiri...

arkadaşlar eleştiriler için saolun .Yalnız iyi ki Galatasaraylı deilim falan bunları asla kabul edemem gidin facebook'ta falan yapın bu muhabbetleri. Resim düzenine gelince bi düzen olsun istemedim zaten sadece görsel karışıklık ve sevdiğim renklere(sarı-kırmızı) başka bi renk eklemek istedim.(Koyu Yeşil)
Sizden isteğim sadece bu duruma eleştiri yapmanızdır.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar eleştiriler için saolun .Yalnız iyi ki Galatasaraylı deilim falan bunları asla kabul edemem gidin facebook'ta falan yapın bu muhabbetleri. Resim düzenine gelince bi düzen olsun istemedim zaten sadece görsel karışıklık ve sevdiğim renklere(sarı-kırmızı) başka bi renk eklemek istedim.(Koyu Yeşil)
Sizden isteğim sadece bu duruma eleştiri yapmanızdır.

Galatasaray klübü, tasarımlardan sorumlu şahsiyet olmadığınıza göre eleştirilere konuyu açtığınız bu paltformda açık olmalısınız.

Yalnız şu kafama takıldı gelişi güzel tasarlanmış herhangi bir çalışmayı paylaşmak için yanlış yeri seçmişsiniz facebooka falan ekleseydiniz meksika dalgası bile yapabilirdiniz.
Zira burada açılan konular grafikerlerin bakışaçısına sahip olan eleştirilere maruz kalacaktır.

Ve gelişi güzel tasarımlarınızla kendini yetiştirmeye çalışan arkadaşlarımıza yanlış örnek teşkil ediyorsunuz. Hatalarınızı düzeltmenizi öneririm.

İyi bayramlar..

forewerlove

🌱Yeni Üye🌱
Haklı olduğunuz noktaları karartan yorumlarınız dışında eleştirinizi beğendim.
Belirttiğim gibi resimde karışıklık oluşturmak istedim ve bu resim de kendimi deneme gibi bir durum deildir.Zaten bir grafiker bakış açısına sahip olabilmek için buraya ekledim.